پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ آذر ۱۳۹۲، ۱۳:۲۶

سخنگوی وزارت خارجه:

جزایر سه گانه بخش جدایی ناپذیر ایران است/تکرار ادعاها تاثیری بر حقایق تاریخی ندارد

جزایر سه گانه بخش جدایی ناپذیر ایران است/تکرار ادعاها تاثیری بر حقایق تاریخی ندارد

سخنگوی وزارت خارجه در واکنش به بیانیه اجلاس کشورهای شورای همکاری خلیج فارس تاکید کرد: جزایر ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک بخش جدایی ناپذیر سرزمین ایران است و تکرار ادعاهای بی اساس تاثیری بر حقایق تاریخی نداشته و مردود است.

به گزارش خبرگزاری مهر،سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به بیانیه سی و چهارمین اجلاس سران کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در کویت تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران مناسبات خوب با همسایگان را در اولویت قرار داده است و سیاست ثابت و اصولی ایران در قبال کشورهای همسایه بر مبنای گسترش و تعمیق روابط دوستانه، حسن همجواری، عدم مداخله در امور داخلی و احترام متقابل پایه ریزی شده و دولت جدید ایران نیز بر برداشتن گامهای عملی و محکم بر این اساس کاملاً مصمم است.

افخم تاکید کرد: جزایر ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک بخش جدایی ناپذیر سرزمین ایران است و تکرار ادعاهای بی اساس تاثیری بر حقایق تاریخی نداشته و مردود است.

وی افزود: تمامی تدابیر و اقدامات صورت گرفته در جزایر سه گانه مطابق با حق حاکمیت جمهوری اسلامی ایران می باشد.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین با اشاره به عزم راسخ جمهوری اسلامی ایران برای تقویت مناسبات با کشورهای همسایه در حوزه خلیج فارس گفت: ایران برای گسترش و تعمیق روابط و همکاریهای مبتنی بر دوستی و برادری با کشورهای حوزه خلیج فارس هیچگونه محدودیتی قائل نیست و از تعامل سازنده و همکاری های فراگیر و گسترده استقبال می کند.
 

کد خبر 2194192

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha