پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ آذر ۱۳۹۲، ۱۴:۲۰

نجفی عنوان کرد:

راهبرد گيلان در ايجاد صنايع جديد بايد بهره گيري از صنايع هايتک باشد

راهبرد گيلان در ايجاد صنايع جديد بايد بهره گيري از صنايع هايتک باشد

رشت - خبرگزاری مهر: استاندار گیلان با اشاره به کمبود و مرغوبيت زمين در استان و حساسيت رعايت مسائل زيست محيطي گفت: راهبرد این خطه زیبای شمالی در ايجاد صنايع جديد بايد بهره گيري از صنايع هایتک باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علي نجفي ظهر پنجشنبه در ديدار مديران شهرک صنعتي رشت با بيان اينکه بازديدهاي مديران از حوزه هاي محلي فعاليتشان بويژه واحدهاي صنعتي بايد براساس برنامه ريزي و اهداف کاربردي باشد، افزود: مديران بايد از بازديد هاي تشريفاتي و به اصطلاح ديپلماتيک که بيشتر به منظور اجراي مانور تبليغاتي است، بپرهيزند.

وي  اظهارداشت: بازديدها بايد به شکل موشکافانه و کاربردي باشد تا دستاوردي براي بهبود امور استان داشته باشد.

استاندار گيلان تاکيد کرد: مانورهاي تبليغاتي بدون اينکه نتيجه مشخصي براي يافتن راه حل هاي مسائل داشته باشد نمي تواند جوابگوي رفع مشکلات و نيازها باشد و در نهايت منجر به افزايش انتظارات و دلسردي در ميان مردم و بخش خصوصي مي شود.

وی افزود: گسترش صنايع با فناوري بالا به جهت نقش مستقيمي که در ايجاد ارزش افزوده، ارز آوري و ايجاد اشتغال در واحد سطح کمتر دارد مي تواند به ارتقاي موقعيت صنعتي و کار آفريني گيلان منجر شود.

نجفی اظهارداشت: وجود نيروهاي نخبه و متخصص و عزم جدي که بوجود آمده بستر مناسب براي حمايت از گشترش صنايع هايتک در گيلان است.

وی با اشاره به مطرح شدن مسائل و مشکلات شهرک صنعتي رشت معاون برنامه ريزي و رئيس سازمان صنايع و معادن را مامور کرد تا با تشکيل کارگروه کارشناسي نسبت برنامه ريزي براي رفع اين مشکلات اقدام کنند.

استاندار گيلان ادامه داد: با توجه به اشتغال  22 هزار نفر در شهرک صنعتي رشت لزوم توجه به رفع مشکلات اين شهرک ضروري است.

وی در ادامه بابيان اينکه بسياري از صنايع شاخص گيلان در اين شهرک مستقر هستند، یادآورشد: در چنين مسائلي از قبیل حمايت از سرمايه گذاران نبايد جزيره اي و بخشي فکر کرد و توجه هرچه بيشتر به بحث رفع مشکلات شهرک صنعتي رشت موجب بهبود وضعيت صنعت استان مي شود.

کد خبر 2194214

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha