به گزارش خبر نگار مهر، حجت الاسلام سید محمود ترابی صبح یکشنبه در جریان بازدید از مدارس امین شهرستان دامغان ضمن تاکی بر اینکه رفتار مناسب معلمان، دانش آموزان را بىاختيار برای کسب معرفت شيفته و بىقرار می کند اضافه کرد: بیان آیات و روایات و سیره و روش ائمه اطهار (ع) در تربیت دینی دانش آموزان باید سرلوحه کار روحانیان حاضر در این مدارس قرار گیرد.
وی گفت: آموزش و پرورش در کنار آموزش علمی باید در راستای مسائل فرهنگی و ترویج و گسترش فرهنگ با ارزش امر به معروف و نهی از منکر و اقامه فریضه نماز جماعت تلاش کنند و از این موضوع غافل نشود.
800 دانش آموز دامغانی تحت پوشش مدرسه امین قرار دارند
مدیر آموزش و پرورش دامغان با بیان اینکه شش مدرسه امین در سطح این شهرستان وجود دارد، که 800 دانش آموز تحت پوشش این مدارس قرار دارند، در این مدارس شش روحانی از حوزه علمیه دامغان حضور دارند.
محمد علی امانی اضافه کرد: مدارس شهیدان محسنی، فهمیده و آیت الله کاشانی در مقطع ابتدایی و در دوره اول متوسطه نیز دبیرستان شهید باهنر، معلم و ابوعلی سینا مدارسی هستند که در این راستا فعالیت می کنند.
دبیر شورای آموزش و پرورش شهرستان دامغان ضمن اشاره به اینکه ایجاد و راه اندازی مدارس امین در راستای کمیته های همکاری آموزش و پرورش و حوزه عملیه به بیان مسائل اقتصادی، اخلاقی و دینی می پردازند، گفت: بستر سازی جهت رشد علمی و معنوی دانش آموزان با بهره مندی از توانمندی های حوزه های علمیه از اهداف ملی ایجاد و راه اندازی مدارس بوده است.
نظر شما