به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ خندان دل شامگاه شنبه در حاشیه جلسه جمع بندی بازدید از پروژه های عمرانی شهر شیراز در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوالات خبرنگار مهر، در خصوص رسیدگی به وضعیت بافت فرسوده تاکید کرد: تفاهم نامه ای میان معاونت عمرانی وزارت کشور و شرکت مادر تخصصی نوسازی بافت فرسوده منعقد شده که هر چه سریعتر رسیدگی به وضعیت این بافت انجام شود.
وی تصریح کرد: بافت فرسوده در کشور ما زیاد است به همین دلیل نمی توان در مدت زمان اندک رسیدگی به این بافت را به اتمام رساند.
معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور یادآور شد: اعتبارات فراوانی برای نوسازی بافت های فرسوده کشور احتیاج است که به مرور این هزینه ها تزریق می شود.
خندان دل در خصوص قوانین میراث فرهنگی نیز تاکید کرد: هماهنگی های لازم را با سازمان میراث فرهنگی در خصوص ساخت و ساز در بافت های تاریخی انجام داده ایم.
وی در خصوص کمبود اعتبارات برای ترخیص واگن های مترو شیراز نیز، گفت: هماهنگی های لازم برای پرداخت اعتبارات انجام شده و محل تخصیص این اعتبارات نیز مشخص شده است.
معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور تاکید کرد: اولین محموله واگن به زودی وارد شیراز می شود و امیدوارم به زودی محموله های بعدی نیز وارد کشور شود.
نظر شما