پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ آذر ۱۳۹۲، ۱۰:۰۵

مردم مصنوعات طلا با نشان استاندارد و کد شناسایی معتبر خریداری کنند

مردم مصنوعات طلا با نشان استاندارد و کد شناسایی معتبر خریداری کنند

مدیرکل استاندارد تهران با اعلام اجباری بودن استاندارد مصنوعات طلا، از ابطال چندین کد شناسایی سازندگان طلای غیر فعال در آذر ماه خبر داد و از مردم خواست مصنوعات طلا با نشان استاندارد و کد شناسایی معتبر خریداری کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مسلم بیات در این خصوص گفت: طبق مقررات سازمان ملی استاندارد ایران، تولید، نگهداری، خرید و فروش طلا فاقد پروانه کاربرد علامت استاندارد یا کد شناسایی معتبر، غیر مجاز و غیر قانونی است.

وی در تشریح این خبر افزود: کارشناسان و بازرسان مربوطه استاندارد در جریان بازرسی های مداوم خود 15 سازنده غیر فعال طلا را ابطال و به این شرح اعلام کردند: 103T، 113 T، 115 T، 116 T، 117 T، 121 T، 125 T، 129 T، 136 T، 142 T، 152 T، 180 T، 181 T، 190 T، 193 T .

بیات با درخواست از خریداران برای دقت و توجه در خرید طلاهای معتبر به کد شناسایی، یادآور شد: در هنگام خرید با اخذ فاکتور حاوی مشخصات طلا، از قبیل وزن دقیق، عیار، کد سازنده، و در صورت داشتن جواهر، وزن و نام دقیق آن و همچنین مهر و امضای فروشنده از کیفیت و کمیت طلا و جواهر خریداری شده اطمینان پیدا کنند.

وی در پایان تاکید کرد: به دلیل ممنوعیت واردات طلا، خرید و فروش هر گونه طلا تحت عنوان محصولات خارجی و وارداتی ممنوع و غیر مجاز است.

 

کد خبر 2197245

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha