به گزارش خبرگزاری مهر، حمید رضا گلپایگانی مدیرعامل شرکت ملی حفاری، از پیشرفت 36 درصدی حفاری 22 حلقه چاه فاز 14 پارس جنوبی خبر داد و افزود: به زودی دکل حفاری دوم برای تسریع در فرآیند حفاری به این فاز وارد خواهد شد.
وی افزود: بر اساس زمان بندی صورت گرفته حفاری فاز 14 میدان مشترک گازی پارس جنوبی طی یک دوره 900 روزه به اتمام خواهد رسید.
عملیات ساخت فاز ١٤ پارس جنوبی با هدف تولید روزانه ٥٦ میلیون و ٥٠٠ هزار مترمکعب گاز ترش و 77 هزار بشکه میعانات گازی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در حال اجراست.
طبق برنامه ریزی ها، برای توسعه فاز ١٤ پارس جنوبی، ٤٤ حلقه چاه توصیفی و توسعه ای حفاری می شود که حفاری ٢٢ حلقه آن به عهده شرکت ملی حفاری ایران است و هم اکنون یک ریگ حفاری در این فاز گازی مستقر شده و تا كنون 30هزار متر حفاري انجام شده است.
پیشرفت بیش از ٩٢,٦ درصدی بزرگترین فاز میدان مشترک پارس جنوبی
مجری پروژه فاز ١٢ پارس جنوبی در شرکت پتروپارس گفت: پیشرفت فیزیکی فاز ١٢ پارس جنوبی در مجموع تا پایان آبان امسال به بیش از ٩٢,٦ درصد رسید.
حمید اکبری گفت: هم اکنون در سکوی A این فاز از ١٢ حلقه چاه موجود هفت حلقه آماده تولید گاز بوده و عملیات حفاری مابقی چاه ها به پایان رسید.
مجری پروژه فاز ١٢ پارس جنوبی در شرکت پتروپارس با اشاره به این که عملیات اسیدکاری و آماده سازی چاه های باقی مانده در سکوی A فاز ١٢ قطعا تا دو ماه آینده به اتمام خواهد رسید؛ تاکید کرد: هم اکنون شرکت پتروپارس آمادگی لازم برای تولید روزانه ٥٠٠ میلیون فوت مکعب گاز ترش در قالب طرح تولید زودهنگام از این فاز را دارد.
به گفته اکبری شیرین سازی گاز فاز ١٢ در انتظار تکمیل ترین یک پالایشگاه این فاز است، از این رو با تلاش های انجام شده تاکنون برنامه های موجود مانند، راه اندازی و پیش راه اندازی در این بخش به ویژه بخش یوتیلیتی محقق شده، به طوری که این تاسیسات هم اکنون امکان فرآورش آب و مایعات گازی را دارند.
نظر شما