پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۶ آذر ۱۳۹۲، ۱۳:۳۵

سرويها مطرح كرد:

فعاليت‌هاي شهرداري مشهد پژوهش محور باشد

فعاليت‌هاي شهرداري مشهد پژوهش محور باشد

مشهد – خبرگزاري مهر: رئيس شوراي شهر مشهد گفت: شوراي چهارم براي ايجاد ترافيكي روان بايد طرح هاي پژوهشي را مدنظر قرار دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد كمال سروي‌ها، ظهر سه‌شنبه در جلسه شوراي شهر مشهد اظهار كرد: شوراي چهارم براي ايجاد ترافيكي روان بايد طرح‌هاي پژوهشي را مدنظر قرار دهد و در اين راستا پرداختن به طرح هاي پژوهشي موجب كاهش ترافيك، كاهش آلاينده‌هاي هوا و صرفه جويي در زمان شهروندان مي‌شود.

اولويت قرار دادن تحقيقات در حوزه حمل و نقل عمومي

سروي‌ها افزود: اولويت قرار دادن تحقيقات و امور پژوهشي در حوزه حمل و نقل عمومي يك دستاورد و موفقيت بزرگ است زيرا مشهد سالانه ميزبان 30 ميليون زائر است و اين امر ضرورت رونق و توسعه هرچه بيشتر حمل و نقل عمومي را دوچندان مي كند.

وي تاكيد كرد: در حال حاضر بزرگترين مشكلي كه زائران و مجاوران با آن روبرو هستند مربوط به محدود بودن حمل و نقل عمومي و افزايش ترافيك است لذا شوراي شهر در نظر دارد با فعاليت هاي پژوهش محور به اين دو مقوله رسيدگي كند.

وي تاكيد كرد: شوراي چهارم از طرح ها و تحقيقاتي كه بتواند به حل مشكلات اين شهر كمك كند استقبال كرده و درصدد است تا با پژوهش محوري به مسائل و معضلات اين شهر خاتمه دهد.

تمامي سياست گذاريهاي شوراي شهر بر اساس پژوهش باشد

رئيس شوراي شهر مشهد ادامه داد: اگر مشكلات ترافيكي اين شهر حل نشود شهروندان هر روز بايد در ترافيك و شلوغي اين شهر وقت خود را هدر دهند.

وي با بيان اينكه بايد تمامي سياست‌گذاري‌هاي شوراي شهر بر اساس پژوهش باشد، افزود: اگر برنامه‌ريزي و سياستگذاري شورا بر اساس پژوهش باشد دستاورد بزرگي نصيب مردم و پارلمان شهري مي شود.

كاهش ترافيك و آلودگي در سايه توجه به طرح‌هاي پژوهشي

رئيس شوراي شهر مشهد ابراز كرد: شوراي چهارم براي ايجاد ترافيكي روان بايد طرح‌هاي پژوهشي را مدنظر قرار دهد و در اين راستا پرداختن به طرح هاي پژوهشي موجب كاهش ترافيك، كاهش آلاينده هاي هوا و صرفه جويي در زمان شهروندان مي‌شود.

وي با اشاره به مركز پژوهش ها ادامه داد: در گذشته خروجي مركز پژوهش هاي شوراي شهر نتوانست كمكي به تحقق و پيشرفت برنامه‌هاي شهري كند و امروز بايد با اولويت قرار دادن امور پژوهشي، الزامات ديني و ملي را در طرح هاي پژوهشي مدنظر قرار داد.

سروي‌ها تصريح كرد: مقام معظم رهبري بارها پرداختن به مسائل پژوهش را مطرح كرده‌اند لذا ضرورت دارد تا ضمن پذيرفتن نگاه دين محور مقام معظم رهبري نسبت به امور پژوهشي، مشكلات و ضعف ها را در حوزه هاي مختلف برطرف كند.

وي سپس پرداختن به محتوای پژوهشی به وسیله رسانه‌ها را یکی از مهم‌ترین راه‌های ایجاد پیشرفت در جامعه دانست و افزود: بر همین اساس اطلاع‌رسانی و بيان ضعف ها و كاستي ها برای توجه به مقوله پژوهش مي‌تواند نقش مؤثري داشته باشد.

تحقق و كارآيي مصوبات شوراي شهر

سروي‌ها بيان كرد: در حال حاضر ضروري است تا توسعه مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر در دستور کار قرار بگيرد چرا كه اين امر به تحقق و كارآيي مصوبات كمك مي‌كند.

به گفته وي اتمام پروژه‌های نیمه ‌تمام و پرداختن به امور پژوهشي از مهم‌ترین اهداف شورای شهر است.

رئيس شوراي شهر مشهد تصريح كرد: در زمينه مسائل پژوهشي بايد به مباحث و مسائل ديني توجه ويژه اي شود و در اين راستا ضرورت دارد تا ثمره و محصول پژوهش ها به صورت مصوبه ابلاغ شود.

وي با اعلام اينكه عمده فعاليت‌هاي شهرداري و شوراي شهر مشهد بايد پژوهش محور باشد، افزود: توجه به پژوهش‌هايي كه نخبگان جامعه انجام می دهند می تواند ما را از آزمون و خطا دور نگه دارد و مسير توسعه را براي پايتخت معنوي هموار سازد.

آمادگي تمامي دستگا‌ه‌ها در روز اربعين

سروي‌ها در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به برنامه‌ريزي و آمادگي تمامي دستگاه ها در روز اربعين، بيان كرد: روز پيش از اربعين كاروان‌هاي پياده به مشهد مي‌آيند و در حال حاضر بالغ بر 200 هزار نفر به صورت پياده وارد اين شهر شده اند.

رئيس شوراي شهر مشهد تصريح كرد: مشهديها بايد از زائران پياده استقبال شايسته اي داشته باشند و در اين راستا ضرورت دارد تا مديران شهرداري نيز برنامه‌هاي خود را براي رسيدگي و خدمات رساني بيشتر به زائران تقويت كنند.

فرهنگ ميزباني از زائران رضوي

سروي‌ها با اعلام اين مطلب كه فرهنگ ميزباني از زائران رضوي بايد در مشهد فرهنگسازي شود، بيان كرد: سازمان پايانه هاي مسافربري نيز بايد از زائران استقبال خوب و شايسته اي داشته باشند و در روز چهل و هشتم تمهيدات لازم را براي بازگشت زائران به شهرهايشان فراهم كنند.

وي تصريح كرد: مسئولیت اصلی رسيدگي به زائران بر عهده سازمان‌های مردم‌ نهاد و خیران است و در اين ميان دستگاه‌های اجرایی نیز وظیفه نظارت و پشتیبانی بر حُسن خدمت‌رسانی به زائران را بر عهده دارند.

رئيس شوراي شهر مشهد يادآور شد: تقویت امکانات رفاهی ‌بهداشتی در ایستگاه‌های بین‌راهی يكي از موارد مهمي است كه بايد از سوي مسئولان پيگيري شود البته قرار بود بخشی از هزینه‌های لازم برای ایجاد این زیرساخت‌ها از محل بودجه زیارت تأمین گردد اما امروز به دليل عدم احقاق حقوق اين استان به بودجه زيارت نمي توان اميدوار بود.

فراهم كردن زيرساخت‌ها

وي بيان كرد: هرساله در ایام ماه صفر اين شهر ميزبان زائرانی است که از شهرستان های اطراف پیاده برای زیارت حرم مطهر امام رضا(ع) عازم مشهد می شوند و خدمت رساني به اين زائران نيازمند فراهم كردن زيرساختهاي لازم و شايسته است.

به گفته رئيس شوراي شهر مشهد هم اكنون نیروهای خدمات شهری و کارگری برای پاکسازی و آماده سازی مسیر، مرمت و مسطح شدن ناهمواری ها در محل مشغول کار هستند.

سرويها يادآور شد: به منظور سالم و بهداشتی بودن غذاهای نذری نيز گروهی از بهداشت و شهرداری كار کنترل و نظارت بر پخش نذورات بین زائران را برعهده دارند.

کد خبر 2197521

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha