پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ آذر ۱۳۹۲، ۱۶:۵۳

طاهری در گفتگو با مهر:

انتقال آب رودخانه کرج نباید محیط زیست بخش آسارا را تحت شعاع قرار دهد

انتقال آب رودخانه کرج نباید محیط زیست بخش آسارا را تحت شعاع قرار دهد

کرج – خبرگزاری مهر: استاندار البرز با تأکید بر اینکه بخش آسارا یکی از جاذبه های گردشگری البرز است، گفت: بحث انتقال آب رودخانه کرج نباید محیط زیست آسارا و محور چالوس را تحت شعاع قرار دهد.

سیدطاهر طاهری در حاشیه بازدید از بخش آسارا در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: بخش آسارا دارای موقعیت خوبی است و روزانه مسافران زیادی از این جا عبور می کنند که این موقعیت مستلزم ارائه امکانات در فصل سرما است.

وی در ادامه اظهار داشت: با توجه به اینکه مدتهاست بحث انتقال آب رودخانه کرج در صدر اخبار رسانه های استان و کشور است باید اقداماتی صورت پذیرد تا محیط زیست استان به خصوص بخش آسارا با مشکلات زیادی رو به رو نشود.

طاهری افزود: پس از سفر دکتر ابتکار به استان البرز کارگروهی در استانداری تشکیل شده است تا با بررسی مشکلات حاصل از انتقال آب رودخانه کرج اقدامات مورد نظر انجام شود.

وی تاکید کرد: محیط زیست محور کرج – چالوس و به خصوص بخش آسارا نباید مورد آسیب واقع شود.

افزایش طرح های عمرانی در اولویت کارای استانداری البرز است

استاندار البرز در ادامه یادآور شد: افزایش طرح های عمرانی در البرز از مهمترین اولویت های استانداری است و البرز با داشتن قابلیت های فروان در بخش های مختلف از جمله گردشگری می تواند به یکی از قطب های گردشگری کشور تبدیل شود.

طاهری اظهار داشت: توسعه زیرساخت های گردشگری در اولویت کاری اداره کل میراث فرهنگی البرز است و در این زمینه همه باید دست به دست هم داده و این زیرساخت ها را به وجود آوریم.

طاهری در ادامه خاطرنشان کرد: در بخش آسارا منابع آبی خوبی وجود دارد و سدهای مستقر در آسارا بخش مهمی از منابع آبی استان را فراهم می کند، که با مدیریتی هدفمند می توان ساماندهی رودخانه چالوس و پسماندهای حاصل از آن را مدیریت کرد که این مهم باید در دستور کار مدیران مربوطه قرار بگیرد.

استاندار البرز در پایان افزود: محور کرج – چالوس یکی از پر جاذبه ترین محورهای کشور است که دارای جاذبه های گردشگری زیادی است پس باید تمامی مدیران در بخش های مختلف از این موهبت الهی استفاده کرده و برای استان و مردم البرز خدمات ارزنده ای ارائه کنند.

 

 

کد خبر 2197775

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha