پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۸ آذر ۱۳۹۲، ۱۰:۰۲

عبداللهی:

19هزار خودرو به دانش اموزان خراسان رضوی سرویس‌دهی می‌کنند

19هزار خودرو به دانش اموزان خراسان رضوی سرویس‌دهی می‌کنند

مشهد - خبرگزاری مهر:رییس گروه انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت:19 هزارو 417 خودرو کار سریس دهی به دانش آموزان این استان را برعهده دارند.

محمد حسين عبداللهی شامگاه چهارشنبه و در حاشیه همایش روسا و نایب رییسان انجمن اولیا و مربیان مدارس ناحیه 6 آموزش و پرورش مشهد به خبرنگار مهر، اظهار داشت: نرخنامه سرویسهای دانش آموزی براساس قانون و برابرنظارت کارگروه ماده 18 مدارس تعیین می شود.

وی اعضا این کارگروه را رییس انجمن، مدیر، نماینده شرکت و یکی از اولیا دانش آموزانی که از سرویس استفاده می کنندد؛ است.

وی تصریح کرد: هرچند رفت و آمد دانش آموزان قبل از ورود به مدرسه و هنگام خروج تا منزل برعهده والدین است، اما تبعات جامعه شهرنشینی و برخی صدمات روحی، جسمی و گاه حیثیتی به دانش آموزان باعث شد آموزش و پرورش و مدارس در این کار دخیل شوند.

عبداللهی بیان داشت: هم اکنون در استان، 22 اکیپ کار بازرسی محسوس و چند اکیپ، نظارت نامحسوس سرویس مدارس را برعهده دارند.

وی افزود: در همین رابطه،50 هزاربروشور جهت راهنمایی و آگاهی اولیا چاپ و در اختیار آنان قرار گرفته است.

وی با اشاره به این که تنها 45 درصد از اولیا از کلاسهای آموزش خانواده استفاده می کنند، بیان داشت: مجلات پیوند و270 عنوان کتاب از انتشارات انجمن اولیا و مربیان، کار آموزش غیرمستقیم اولیا رابرعهده دارند.

رییس گروه انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، 11 میلیارد تومان کمک اولیا به مدارس استان را یادآور و تاکید کرد: هماره این کمکها بایستی  اختیاری و مصوب شورای مالی مدرسه باشد.

وی افزود: برگزاری کلاسهای فوق برنامه نیز باید مصوب انجمن مدرسه و شرکت دانش آموزان نیز اختیاری است.

عبداللهی فلسفه تعطیلی پنجشنبه ها را انجام تکالیف و جمعه را برای تفریح ذکر کرد و گفت: کلاسهای به ناچار برگزارشده در پنج شنبه نیز نباید تمام وقت باشد.

وی از وجود هزار و صد نیروی زبده مدرس خانواده یاد کرد و بیان داشت: موسسه ضریح آفتاب با 20 شعبه در اختیار معلمان و اولیا علاقه مند به چاپ تالیفات تربیتی و آموزشی است.

عبداللهی در بخش دیگر سخنان خود ناحیه 6 را جزو 3 ناحیه برتر به لحاظ فعالیتهای انجمن اولیا و مربیان دانست و افزود: این ناحیه به همت کارشناس مسوول توانمند خود در بخش انجمن در سرویس دهی دانش آموزان مقام اول کشوری را احراز نموده است.

در این جلسه رفسنجانی رییس اداره ناحیه 6 آموزش و پرورش نیز خطاب به روسا و نایب رییسان انجمن این ناحیه گفت: شما بال دوم حرکت مدیران هستید.

وی افزود: با خرد جمعی و مشارکت فکری می توان سال خوشی را برای جامعه دانش آموزان رقم زد.

رفسنجانی از درخواست اولین نمایندگی انتشارات پیوند دراین ناحیه خبرداد که به زودی محقق می شود و اظهار داشت: ترسیم وضعیت موجود و روند رو به رشد برای رسیدن به اهداف بلند مدت از مهمترین اهداف این ناحیه است.

وی روسا و اعضای انجمن را سیستم نظارتی مدارس دانست که با حضور فعال در جلسات، شورای معلمان و شورای مالی می توانند راهگشای مسایل آموزشگاه باشند.

گفتنی است: در این نشست تخصصی،سمحمود حسین زاده، کارشناس مسوول انجمن اولیا و مربیان ناحیه 6 آموزش و پرورش مشهد، اهم وظایف اعضای انجمن را با استناد به کتاب کار ویژه، برای حاضران توضیح و اعضا نیز در پایان، پاسخ پرسشهای خود را از زبان مسوولان به صورت کارگاهی دریافت کردند.

 

 

کد خبر 2198798

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha