پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ آذر ۱۳۹۲، ۲۲:۴۴

رزم حسینی:

با مدیران لایق محرومیت را از کرمان حذف می کنیم/ واگذاری اقتصاد به مردم و حمایت دولت

با مدیران لایق محرومیت را از کرمان حذف می کنیم/ واگذاری اقتصاد به مردم و حمایت دولت

کرمان - خبرگزاری مهر: استاندار کرمان خواستار واگذاری اقتصاد و امور کشور به دست خود مردم شد و گفت: استفاده از نخبگان و افراد کارآمد و مشارکت مردم در اقتصاد کلید رفع محرومیت است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رزم حسینی عصر پنجشنبه در دیدار آیت الله هاشمی رفسنجانی با مردم کرمان به نقش مردم این استان در دوران دفاع مقدس گفت: شش هرار و 544 شهید و 18 هزار و 400 جانباز و هزار و 264 ازاده سندی بر ایثارگری مردم کرمان است.

وی کرمان را سرزمین مردان بزرگی همچون باهنر، آیت الله جعفری و سردار سلیمانی دانست و افزود: کرمان زادگاه آیت الله هاشمی است که به فرموده رهبری یکی از ستون های انقلاب و از یاران امام و رهبری است.

نماینده عالی دولت در استان کرمان حضور 77 درصدی مردم در انتخابات 24 خرداد را خلق حماسه سیاسی ملت ایران دانست و گفت: مردم با انتخاب خود به عقلانیت، اعتدال و قانون مداری رای دارند.

وی به ظرفیت های عظیم استان کرمان در بحث کشاورزی، صنعت و معدن و گردشگری نیز اشاره کرد و افزود: تلاش می کنیم تا با مشارکت مردم و استفاده از سرمایه گذاری خارجی محرومیت های استان را از بین ببریم.

استاندار کرمان ادامه داد: اگر مردم را به خود واگذاریم آنها می توانند خود را اداره کنند و اقتصاد کشور باید بر مبنای مردم باشد.

وی مسئله اقتصاد را برای دیانت و رفع محرومیت در کشور حیاتی و ملی عنوان کرد و افزود: فرزندان ایرانی که روزی دفاع مقدس را اداره کردند امروز نیز می توانتد اقتصاد کشور و استانشان را اداره کنند.

رزم حسینی تصریح کرد: تمام تلاش خود را خواهم کرد تا با اتحاد و همدلی و استفاده از اهل علم و علمای دین و مدیران لایق محرومیت را از استان برطرف کرده و برای پیشرفت استان گام بر داریم.

کد خبر 2199233

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha