پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ دی ۱۳۹۲، ۱۶:۰۲

مکاریان:

تلاش برای انعطاف‌‎پذیری بیشتر مجموعه یکی از کارکردهای روابط‌عمومی است

 تلاش برای انعطاف‌‎پذیری بیشتر مجموعه یکی از کارکردهای روابط‌عمومی است

زنجان -خبرگزاری مهر: مدیرکل بهزیستی استان زنجان، با اشاره به توسعه ارتباطات افقی گفت: یکی از کارکردهای روابط‌عمومی، تلاش برای انعطاف‌‎پذیری بیشتر مجموعه است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی مکاریان ، از پایان دوره گفت‌وگوی مونولگ در روابط‌عمومی خبر داد و افزود: دیالوگ در روابط‌عمومی استان از گفت‌وگوی متقابل است و اینجا است که گفت‌وگوی بین سازمان و مردم شکل می‎گیرد.

 وی در اولین هم‎اندیشی روابط‌عمومی‎های این اداره‌کل با اشاره به اقناع مخاطب، تصریح کرد: روابط‌عمومی موجب ترویج گفت‌وگوهای آزاد و تعامل صحیح اطلاعات شده است.

 مدیر کل سازمان بهزیستی استان زنجان با اشاره به توسعه ارتباطات افقی، اظهار کرد: یکی از کارکردهای روابط‌عمومی، تلاش برای انعطاف‌‎پذیری بیشتر مجموعه است.

مکاریان از شکل‌گیری روابط‌عمومی در چند سال گذشته خبر داد و گفت: سرعت اطلاع‌رسانی به قدری بالا است که عدم بهره‌گیری از وسایل الکترونیکی و ارتباطی موجب افول سازمانی خواهد شد.

وی بر نقش محوری روابط‌عمومی‎ها در سازمان‎ها و نهادها تأکید کرد و ادامه داد: روابط‌عمومی به عنوان هنر هشتم نقش به‌سزایی در آگاه‎سازی عموم دارد.

مدیر کل سازمان بهزیستی استان زنجان فعالیت‎های بهزیستی را در سه محور پیشگیری، توانمندسازی و مشارکت مردمی عنوان کرد و گفت: اطلاع‎رسانی در این سه حیطه می‎تواند مردم را با چرخه خدمات‌رسانی وسیع بهزیستی بیشتر آشنا کند.

مکاریان صداقت را یکی از اصول اصلی فعالیت روابط‌عمومی‎ها عنوان کرد و افزود: روابط‌عمومی باید وفاداری و صداقت را سرلوحه کار خود قرار دهد.

این هم‎اندیشی با هدف تبیین سیاست‎های اطلاع‎رسانی و ترویج گفت‌وگوی آزاد در حوزه روابط‌عمومی برگزار شد.

تبیین سیاست‎های بهزیستی زنجان

 در اولین شورای اداری بهزیستی استان زنجان، سیاست‎های کاری و نحوه خدمات‎دهی به جامعه هدف این اداره‌کل تبیین شد.

 مدیرکل بهزیستی استان زنجان با تأکید بر اصل خدمات‎رسانی به مددجویان، گفت: تکریم مددجویان و توجه به شأن و منزلت آن‌ها در ارایه خدمات از اصول کلی فعالیت این اداره است.

 مکاریان افزود: بهزیستی در سه محور پیشگیری، توانمندسازی و مشارکت‎های مردمی، برنامه‎های خود را تبیین می‎کند.

وی اظهار کرد: آینده‌پژوهی یکی از افق‎های مدیریتی این اداره است که سعی می‌کند قبل از وقوع بحران شرایط رفع آن را فراهم آورد.

مدیر کل سازمان بهزیستی استان زنجان ، توانمندسازی را از مهم‌ترین، اصلی‏ترین و انکارناپذیرترین خدمات بهزیستی برشمرد و گفت: رساندن یک معلول به توانمندی و حضور در جامعه و بهره‎گیری از توانمندی‎ها و استعدادهای بالقوه می‎تواند خروجی موفق این سازمان باشد.

مکاریان از حضور مردم در همه صحنه‎های اجتماعی سخن گفت و گفت: هرجا مردم حضور داشته‎اند و مشارکت نموده‎اند، آن فعالیت مثمر ثمر بوده و نتیجه آن موفقیت‎آمیز بوده است.

وی مشارکت‏های مردمی را بهره‎گیری از نیات خیر و گام‎های مثبت مردم عنوان و اظهار کرد: مشارکت‎های نقدی و غیرنقدی عموم می‎تواند گره‎گشای مشکلات جامعه هدف باشد.

کد خبر 2201693

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha