پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ دی ۱۳۹۲، ۱۴:۰۰

حجت الاسلام فاطمي:

سه هزار نرم افزار چند رسانه‌اي جنگ نرم در مدارس خراسان رضوی توزيع مي‌شود

سه هزار نرم افزار چند رسانه‌اي جنگ نرم در مدارس خراسان رضوی توزيع مي‌شود

مشهد - خبرگزاری مهر: مسئول امور فرهنگي تبليغات اسلامي خراسان رضوي از توزيع سه هزار نرم افزار چند رسانه‌اي جنگ نرم در سطح مدارس استان خبر داد.

حجت الاسلام عباسعلي فاطمي با اشاره به برگزاري 750 گفتمان ديني در سطح مدارس خراسان رضوي در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد:‌ به همين منظور نرم افزارهايي جهت ارتقاء سطح علمي و اطلاعات عمومي دانش آموزان در بين آنان توزيع مي شود.

وي همچنين افزود: اين نرم افزارها در قالب بسته هاي فرهنگي در اختيار دانش آموزان قرار مي‌گيرد.

وي با بيان اينكه آموزش‌هاي ديني نوجوانان از مسائل مهمي است كه همواره اداره كل تبليغات اسلامي به آن اهتمام دارد افزود:‌ اين نرم افزارها با هدف ارتقاء معرفت ديني و بصيرت افزايي در بين نوجوانان تهيه و توزيع مي شود.

حجت الاسلام فاطمي با اشاره به اينكه اين نرم افزار به معرفي جنگ نرم مي پردازد ادامه داد:‌ ابزار هاي بكار گرفته شده در جنگ نرم از قبيل فيلم، سينما، مد، نماد،رسانه هاي مختلفي است كه دشمن به شيوه ها و شگردهاي گوناگون از آنان در جهت نيل به اهداف خود بهره مي گيرد.

فاطمي افزود: در اين نرم افزار‌ به بررسي راهكارهاي گوناگون جهت مقابله با جنگ نرم  نيز پرداخته شده است.

 

کد خبر 2202323

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha