پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ مرداد ۱۳۸۴، ۱۰:۱۵

ماجراي صدور حكم تخليه براي يك ساختمان 7 طبقه

پژوهشكده تعليم و تربيت به قنادي تبديل مي شود //دستور رييس قوه قضاييه بر ممنوعيت حكم تخليه

پژوهشكده تعليم و تربيت به قنادي تبديل مي شود //دستور رييس قوه قضاييه بر ممنوعيت حكم تخليه

ساختمان هفت طبقه پژوهشكده تعليم و تربيت واقع در بلوار كشاورز كه از سوي بنياد مستضعفان فروخته شده ، مي بايست هم اكنون از حضور پژوهشگران علمي و فرهنگي تخليه شود . اما ساكنان ساختمان مذكور معتقدند از رييس قوه قضاييه حكمي دارند مبني بر ممنوعيت تخليه ساختمان كه متاسفانه ماموران دادگستري و بنياد مستضعفان آن را قبول ندارند .

به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، ساختمان پژوهشكده تعليم و تربيت از جمله ساختمان هايي است كه از ابتداي دوران انقلاب در دست نهادهاي دولتي قرار داشته و هم اكنون توسط بنياد مستضعفان با قيمت ناچيزي به فروش رفته است.

مدير گروه آموزشي فني حرفه اي پژوهشكده تعليم و تربيت در خصوص مزاحمت هايي كه از جانب ماموران دادگستري و همين طور نيروي انتظامي متوجه آنها است ، به خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر گفت : متاسفانه يگان دادگستري بدون توجه به اصل موضوع ، مدام مزاحمت هايي براي كاركنان فرهنگي اين مجموعه كه همگي از محققان و پژوهشگران آموزش و پرورش هستند ، درست مي كند.

دكتر نويدي با اشاره به اين موضوع كه ساختمان را بنياد ستضعفان به مبلغ حدود 120 ميليون تومان به شيريني فروشي همجوار اين ساختمان واگذار كرده و حكم تخليه از دادگاه گرفته ، افزود : با تلاشهايي كه از سوي مسئولان حقوقي وزارت آموزش و پرورش صورت گرفت و رايزيني ها و مكاتبات و ديدارهايي كه با حضرت آيت الله هاشمي شاهرودي داشتيم ، وي دستور توقف اراي حكم تخليه را صادر كرد.

وي ضمن اظهار گلمه مندي از برخورد ناشايست يگان دادگستري با فرهنگيان مستقر در اين ساختمان ، اظهار داشت : وقتي حكم آيت الله شاهرودي را به نها نشان مي دهيم ، در پاسخ مي گويند كه از شما خلعيت صورت گرفته و نمي توانيد اينجا بمانيد .

همچنين در گفتگويي كه با سخنگوي قوه قضاييه داشتيم ، وي در خصوص احكامي كه از سوي رياست قوه قضاييه صادر مي شود، توضيح داد : در صورتي كه دستور رييس قوه قضاييه مبني بر ممنوعيت تخليه صادر شده باشد ، بايد اجرا و هيچكس نمي تواند مانع از اجراي آن گردد.

جمال كريمي راد افزود : دستور رييس قوه قضاييه در اجراي ماده 2 قانون اختيارات رييس قوه صادر شده و كسي نمي تواند مانع اجراي اين دستورالعمل شود.

وي با اشاره به اينكه پرونده براي بررسي به شعبه ديگري ارجاع شده ، تصريح كرد : در حال حاضر حكم حضرت آيت الله هاشمي شاهرودي به قوت خود باقي است.

به گفته دكتر نويدي ، قيمت واقعي ساختمان مذكور بيش از آن چيزي است كه به فروش رفته و ابهام قضيه نيز در همين نكته نهفته است.

وي افزود : هر وقت كه پرسنل بنياد با حكم تخليه مي آيند و ما به سراغ يگان انتظامي دادگستري مي رويم كه بيايند مانع از ورود آنها و آزار و اذيت ما شوند ، هيچكس نمي آيد. اما هرگاه پرسنا بنياد آنها را احضار مي كنند ، به سرعت در محل حاضر شده و ما را تهديد به تخليه مي كنند.

نويدي تصريح كرد : در صورتي كه ما از رييس قوه قضاييه نامه داريم كه فعلا تخليه ساختمان ممنوع شود ، اما آنها اعتنايي نمي كنند.

 

کد خبر 220265

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha