محمد علی مختاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: موقعیت فرودگاه و منطقه ویژه اقتصادی پیام به دلیل دسترسی به راه آهن، شرایط اقلیمی فرودگاه ، وجود زمینه ها ترانزیت کالا با وجود گمرک، برگزاری دوره های آموزش خلبانی از جمله محورهای این دیدار مشترک به شمار می رفت و ضرورت اجرای طرح هایی نیز با هدف ایجاد پایانه صادراتی، استفاده از فرودگاه در بخش مسافر بری، احداث آشیانه ها و... بسیار ویژه است که باید ضمن افزایش این ظرفیت های برای بهره برداری بهینه از ان برنامه ریزی کرد.
وی گفت: برنامه های فرودگاه و منطقه ویژه اقتصادی پیام با 3 محور بهره گیری از ظرفیت های فرودگاهی، منطقه ویژه اقتصادی و احداث شهرICT در حال تهیه و تدوین است.
وی افزود: با نگاهی توسعه محور در صدد ایجاد زمینه های توسعه خدمات فرودگاهی در بخش مسافری نیز هستیم.
مختاری از انتخاب مشاور جهت احداث شهر ICT نیز خبر داد و گفت: با انتخاب مشاور پروژه ظرف مدت 3 ماه در کنار اجرای طرح احداث ICT به صورت همزمان برنامه و پنل منطقه پیام نیز تهیه خواهد شد.
وی افزود: در این طرح از تمامی ظرفیت ها برای ایجاد اشتغال و توسعه استان استفاده می شود.
نظر شما