پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ دی ۱۳۹۲، ۱۰:۳۲

محمدی اعلام کرد:

مطالعه امکان سنجی 8 طرح منتخب صنایع پایین دستی پتروشیمی در لرستان

مطالعه امکان سنجی 8 طرح منتخب صنایع پایین دستی پتروشیمی در لرستان

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان از مطالعه امکان سنجی هشت طرح منتخب از صنایع پایین دستی پتروشیمی استان لرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد محمدی صبح شنبه در این رابطه به خبرنگاران گفت: صنايع تکميلي بخش پتروشيمي در روند توسعه لرستان نقش موثری داشته و مي تواند در گسترش فعاليت هاي صنعتي در استان نيز مفید باشد.

وی عنوان کرد: با توجه به اینکه طرح های مربوط به صنایع پائين دستی بخش پتروشيمي در کشور در حال امکان سنجي است در این راستا شرکت شهرکهای صنعتی لرستان نیز برای شناسایی طرح ها فعالیت خود را آغاز کرده است.

مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان گفت: پتروشیمی لرستان یکی از طرح های بزرگ صنعتی است که عملیات اجرایی آن در سال 88 در مجاورت شهرک صنعتی شماره 2 خرم آباد در زمینی به وسعت 130 هکتار آغاز شد.

محمدی ادامه داد: به لحاظ اینکه هدف نهایی شهرک های صنایع تکمیلی پتروشیمی توسعه صادرات است، باید برنامه ریزی بلندمدت برای تولید، فروش و سرمایه گذاری در این بخش انجام شود.

وی اظهار داشت: برای شناسایی طرح های پایین دستی پتروشیمی در استان لرستان به عنوان یک استان مستعد در پروژه های پتروشیمی و بر اساس ماده 156 قانون برنامه پنجم توسعه، شرکت ملي پتروشيمي هشت طرح جهت مطالعه امکان سنجی توسط این شرکت انتخاب شد.

محمدی در ادامه افزود: 12 شهرک تخصصی صنایع تکمیلی در کشور در آینده نزدیک ایجاد می شود که تعداد دو شهرک به استان لرستان اختصاص داده شده است که با توجه به افزايش سرمايه گذاري ها در بخش پتروشيمي و صنايع پائين دستی آن، زمينه براي جذب سرمايه گذاران بخش پتروشيمي در استان فراهم است.

وی در ادامه گفت: در راستای کاهش ریسک سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذاران مطالعات امکان سنجی هشت طرح منتخب از صنایع پایین دستی پتروشیمی تهیه و از طریق وب سایت شرکت در اختیار متقاضیان و سرمایه گذاران قرار گرفت.

محمدی اظهار داشت: مطالعات امکان سنجی طرح تولید ظروف تزریقی بسته بندی دارو، فیلم پنج لایه بهداشتی از پلی اتیلن، فوم پلی اتیلن، لوله های فشار قوی توزیع گاز، آب و فاضلاب پلی اتیلن، ورق پلی اتیلن، ظروف تزریقی بسته بندی مواد غذایی، ژئو ممبرین، پروفیل پلی اتیلن از طرحهای انتخاب شده است.

محمدی گفت: باتوجه به اینکه شرکت پتروشیمی لرستان در آینده ای نزدیک محصولات مختلف پلی اتیلن سبک، سنگین و خطی به ظرفیت 330 هزار تن را در سال تولید خواهد کرد لذا ایجاد شهرک تخصصی صنایع پائین دستی مجموعه فوق ضروری است.

کد خبر 2203504

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha