پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ دی ۱۳۹۲، ۲۱:۰۶

رنجبر عنوان کرد؛

دانش آموزان خانواده شهدا و ایثارگران نباید درگیر مسائل حل نشده آموزشی باشند

دانش آموزان خانواده شهدا و ایثارگران نباید درگیر مسائل حل نشده آموزشی باشند

رودان - خبرگزاری مهر: معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان بر توجه ویژه به امور آموزشی دانش آموزان خانواده های شاهد و ایثارگر تاکید کرد و گفت: نباید هیچ دانش آموزی از خانواده شهدا و ایثارگران درگیر مسائل حل نشده آموزشی باشد و مدیران باید تمام تلاش خود را جهت رفع مشکلات دانش آموزان به کار گیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، اصغر رنجبر بعد از ظهر شنبه در گردهمایی کارشناسان امور شاهد و ایثار گر آموزش و پرورش استان هرمزگان با تاکید بر اهتمام ویژه به امور آموزشی و فرهنگی دانش آموزان خانواده های شاهد و ایثارگر گفت: تلاش و همت کارشناسان امور شاهد و ایثارگر در تمامی مناطق استان در ارائه گزارش عملکرد برنامه های اجرایی در حوزه امور شاهد و ایثار گران و پرداختن به امور دانش آموزان طرح پراکنده و وضعیت آموزشی و تربیتی مدارس شاهد ستودنی است.

وی در ادامه به ذکر رشادت ها و ایثارگری های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در پاسداری از کیان مملکت اسلامی پرداخت و افزود: هر کاری که برای رضای پرودگار و برابر با حق باشد به عنوان یک حسنه در پرونده اعمال ما ثبت می شود و پرداخت به امور فرزندان شهدا و ایثارگرانی که از جان خود برای حفظ ارزشهای اسلام و انقلاب دفاع کردند از کمترین کارهاست.

رنجبر در این گردهمایی مدیران مناطق را ملزم به پرداختن و اجرای برنامه های امور شاهد و ایثارگرا ن خواند و تصریح کرد: نباید هیچ دانش آموزی از خانواده شهدا و ایثارگران درگیر مسائل حل نشده آموزشی باشد و مدیران باید تمام تلاش خود را جهت رفع مشکلات دانش آموزان به کار گیرند و در صورت لزوم در جلسات ستاد شاهد شهرستان و استان به حل مشکلات دانش آموزان پرداخته خواهد شد.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان با ابراز خرسندی از نشست های و بازخوردهای مثبت ستاد شاهد در مناطق، عنوان کرد: پیگیری و مواجهه با مشکلات دانش آموزان خانواده های شاهد و ایثارگر بطور ملموس سبب شده تا اطلاعات دقیق و جامعی از وضعیت تحصیلی و اجتماعی دانش آموزان در اختیار کارشناسان باشد که این امر نشان از اهتمام به امور دانش آموزان در مدارس شاهد است.

وی در پایان این نشست با تاکید بر ظرفیت مدارس شاهد در بحث مشاوره تحصیلی، تصریح کرد: عملکرد مدارس شاهد باید به روز و برتر از سال های قبل باشد و هیچ گاه اجرای برنامه ها در مدارس شاهد کافی نیست و باید مدیران و کارشناسان امورشاهد و ایثارگران مناطق تمام تلاش خود را بر مبنای کمک مثمرثمر در مدارس بکار گیرند.

کد خبر 2204141

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha