پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ دی ۱۳۹۲، ۱۴:۳۵

رئیس زاده:

تخريب ارزشهاي والاي انقلاب اسلامي مهمترين هدف دشمن در فتنه 88 بود

تخريب ارزشهاي والاي انقلاب اسلامي مهمترين هدف دشمن در فتنه 88 بود

قزوین - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور گفت: تخريب ارزشهاي والاي انقلاب اسلامي مهمترين هدف دشمن در فتنه سال 88 بود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رئیس زاده ظهر یکشنبه در هفتمین همایش "أین عمار" که با حضور اعضاء کانون های بسیج جامعه پزشکی و جمعی از پزشکان در سالن اجتماعات دانشگاه پزشکی قزوین برگزار شد اظهارداشت: امروز براي همه ثابت شده که دشمنان و فتنه گران چه هدفي را دنبال مي کنند و بيداري و بصيرت مردم تمامي توطئه هاي آنان را خنثي کرد.

وي افزود: دستاورد  9 دي همواره براي ملت ايران يک نقطه روشن و براي فتنه گران يک رسوايي بزرگ بود و اين روز بزرگ در تاريخ ماندگار شد.

این مسئول تصریح کرد: شواهد، مدارک و مستندات فراوانی وجود دارد این قضیه را اثبات می‌کند که فتنه 88 سناریوی از پیش تعیین شده بود و موضوع تقلب در انتخابات چیزی نبوده که واقعا یک شبه پیش کشیده شود.

رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور عنوان کرد: شواهد و مدارک نشان می‌دهد که بیگانگان و ایادی داخلی آن‌ها از قبل این برنامه را طرح‌ریزی کرده بودند و با زیر سئوال بردن ساز و کارها و قوانین کشور و نیز تشکیل کمیته صیانت از آرا فتنه سال 88 را ترتیب دادند.

وی با اشاره به فرمایشات امام علی (ع) را که شروع فتنه را هواپرستی و بدعت می‌داند گفت: بدعت‌هایی که با قانون اساسی در تضاد است سبب شروع فتنه شد و زمانی که انتخابات تا 12 شب ادامه داشت ساعت 11 شب اعلام پیروزی در انتخابات شد.

رئیس زاده بیان کرد: حماسه عظیم 40 میلیونی کشور تبدیل به جلوه‌ای زشت در چشم دنیا شد به نحوی که تمام رسانه‌های غربی و مخالف با نظام جمهوری اسلامی این جلوه زشت را به تصویر کشیدند.

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور در پایان یادآورشد: مردم جمهوری اسلامی ایران با خلق حماسه 9 دی بساط فتنه و فتنه‌گران را برچیدند و گذشته از سلایق سیاسی همگی یک بار دیگر با آرمان‌های انقلاب و ولایت تجدید میثاق کردند.

کد خبر 2204695

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha