پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۴ دی ۱۳۹۲، ۱۹:۵۸

مقدسی:

900 پرونده برای واحدهای صنفی متخلف در مشهد تشکیل شد

900 پرونده برای واحدهای صنفی متخلف در مشهد تشکیل شد

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس اداره بازرسی و کشف کالاهای قاچاق سازمان، صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: در 10روز پایانی ماه صفر 900 پرونده برای واحدهای صنفی متخلف تشکیل شد.

مهدی مقدسی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در ایام پایانی ماه صفر ماموران بازرسی و کشف کالاهای قاچاق سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی بیش از 9 هزار واحد صنفی را بازرسی کردند.

رئیس اداره بازرسی و کشف کالاهای قاچاق سازمان، صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: از 27 آذر ماه تا آخرین روز ماه صفر طرح تشدید بازرسی و نظارت در 33 منطق مشهد آغاز شد.

مقدسی با بیان اینکه در این طرح 200 بازرس فعال حضور داشتند گفت: با نظارت 200 ناظر افتخاری، این طرح بر کالاهای اولویت دار همچون برنج، حبوبات، روغن، گوشت، میوه نظارت و بازرسی داشتند.

وی با بیان اینکه نظارت و بازرسی بر واحدهای خدماتی و حمل و نقل نیز صورت گرفت، اظهار کرد: توجه و تمرکز ماموران و بازرسان بیشتر بر مراکز اقامتی در این طرح بود.

رئیس اداره بازرسی و کشف کالاهای قاچاق سازمان، صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی بیان کرد: با حضور بیش از میلیون زائر در پایتخت معنوی ایران مراکز اقامتی و حمل و نقل جاده ای، هوایی و ریلی با تشدید نظارت بازرسان مواجه بود.

مقدسی از استقرار 7 پایگاه در سطح شهر مشهد در این مدت اطلاع داد و گفت: در این پایگاه ها به شکایت های مردمی نیز رسیدگی می شد.

وی بیان کرد: در این مدت از 160 واحد اقامتی بازرسی به عمل آمد که 27 مورد پرونده تخلف در این بخش صورت گرفت.

رئیس اداره بازرسی و کشف کالاهای قاچاق سازمان، صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: افراد متخلف به تعزیرات حکومتی معرفی می شوند و این موارد خارج از نوبت مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

 

 

کد خبر 2207730

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha