به گزارش خبرنگار مهر، محمد نخعی عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران از آمادگی کامل نیروهای امدادی و پرسنل فرودگاه کرمان خبر داد و گفت: به دلیل شرایط خاص جوی و بارش برف و باران برخی پروازهای فرودگاه کرمان لغو شده است اما با تلاش مجدانه پرسنل فرودگاه کرمان در حال حاضر شرایط پرواز از فرودگاه بین المللی کرمان مهیا است و در صورت یخ زدگی سطح باند نیز تجهیزات لازم برای اقدام و رفع مشکل وجود دارد.
وي علت عدم ورود پرواز 1051 شركت هواپيمائي ماهان از تهران را كاهش ديد افقي در فرودگاه بين المللي كرمان اعلام و تصريح كرد: اين پرواز تا زمان مساعد و عادي شدن ديد افقي وعدم يخ زدگي احتمالي در ساعات آتي و برابر اعلام آن شركت به اين فرودگاه وارد مي شود.
وي خروج پرواز 5034ماهان به جده در ساعت 834 و نيز پرواز 1050اين شركت به تهران در ساعت 5 و 46 دقيقه صبح امروز را تاييد وتاكيد كرد: انجام مابقي پروازها بسته به شرايط جوي وديد لازم است ولي هم اكنون براي خروج پرواز مانع فني وجود ندارد اما ورود پرواز كماكان به دلائل فوق مجاز نيست.
وي از آمادگي فرودگاه هاي استان براي پاك سازي ويخ زدائي سطوح عوامل پروازي را اعلام و حضور نيروهاي عملياتي ،امدادي وخدماتي را درتمام ايام خصوصا روزگذشته وهم اكنون قابل تحسين و الزام براي تكريم و تسهيل امور مخاطبين دانست.
نظر شما