خدیجه حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: ناجا استان زنجان با توجه به تحقیقات گسترده در حوزه آسیبهای اجتماعی در چند سال گذشته باعث کاهش چشمگیرآسیبهای اجتماعی در استان زنجان شده است.
وی اظهار داشت: این تحقیقات گسترده توسط اساتید مجرب حوزه جامعه شناسی منجر به این موفقیتها شده است.
رئیس دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت: اگر بستر و زمینه تحقیق در ناجا به خوبی تقویت شود خدمات رسانی به مردم هم بیشتر می شود.
حیدری تاکید کرد: امروز ناجا به علت اینکه رویکرد دانش محوری را در اولویت کاری خود قرار داده کشف بسیاری از جرایم در استان در حد بسیار محسوسی افزایش یافته و همچنین بسیاری از جرایم در استان هم کاهش یافته است.
وی در ادامه افزود: نقش پلیس در جامعه بسیار کاربردی و محوری است و در این راستا باید پلیس تحقیق در حوزه آسیبهای اجتماعی را در دستور کاری خود قرار دهد.
رئیس دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان زنجان ، همچنین به استفاده غیر منطقی دانشجویان از فضای مجازی اشاره کردوافزود: متاسفانه گرایش جوانان به سمت استفاده از فضای مجازی باعث ناهنجاری اخلاقی در جامعه می شود چرا که تحقیقات حاکی از این امر است که گرایش جوانان به پوشش های نامناسب و مسائل ارتباط آزاد بین دختر و پسر از عوارض و آسیبهای استفاده نادرست از فضای مجازی است.
حیدری تصریح کرد: در جامعه باید علل گرایش جوانان به فضاهای اجتماعی غیر مجاز به خوبی شناسایی شود.
وی افزود: متاسفانه شبکه اجتماعی فیس بوک بهترین ابزار مهم برای ارتباط است .
رئیس دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان زنجان تصریح کرد: باید مضرات فضاهای اجتماعی همچون فیس بوک برای جوانان به خوبی کالبد شکافی شود چرا که متاسفانه بعضی از فرصت طلبان در این فضا استفاده های نادرست از هویت و نام اشخاص می کنند و باعث ایجاد آسیبهای اجتماعی می شوند.
نظر شما