به گزارش خبرنگار مهر، موحدنیا شنبه در آيين معارفه شهردار جديد اهر، کاهش مراجعه به شهرداری ها و تسریع فرآیندها را از جمله اهداف ایجاد شهرداری های الکترونیک عنوان و خاطرنشان کرد: ایجاد زیر ساخت های لازم در شهرداری ها برای اجرای طرح شهرداری الکترونیک از مهمترین اولویت های اداره کل امور شهری و روستایی استانداری در سال 93 است چرا که این موضوع بطور مستقیم بر تسهیل امور شهرداری ها و کاهش مراجعه مردم به این مجموعه ها موثر خواهد بود.
مدیر کل امور شهری و روستایی استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به انتخاب شهردار جدید شهر اهرابراز امیدواری کرد: با توجه به اینکه آقای شکری فردی جوان، تلاشگر و بومی است امیدواریم با برنامه ریزی های درست كوتاه مدت و بلند مدت مناسب و جذب مشارکت های مردمی و سرمایه گذاران، اقدامات موثری را در حوزه عمران شهری و توسعه شهر همه جانبه اهر صورت دهد.
در این، حکم مصطفی شکری با امضای استاندار آذربایجانشرقی به عنوان هفدهمین شهردار اهر توسط مدیر کل امور شهری و روستایی استانداری آذربایجانشرقی در حضور نماینده و فرماندار اهر به وی اعطا كرد.
نظر شما