پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ دی ۱۳۹۲، ۹:۴۰

مدیر کل برنامه ریزی آموزشی:

فنی مهندسی پرتعدادترین برنامه درسی تصویب شده را دارد

فنی مهندسی پرتعدادترین برنامه درسی تصویب شده را دارد

مدیر کل برنامه ریزی آموزشی وزارت علوم از رشته فنی مهندسی به عنوان پر تعدادترین گروه در تصویب برنامه های درسی یاد کرد.

عبدالرحیم نوه ابراهیم در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه بیشتر مصوبات شورای برنامه ریزی آموزش عالی در گروه فنی مهندسی بوده است، ادامه داد: بعد از رشته های فنی مهندسی، حوزه های علوم انسانی و هنر بیشترین مصوبات را دارند و امروز نیز 10 برنامه درسی هنر به تصویب می رسند.

وی ادامه داد: شورای تحول علوم انسانی نیز به زودی برنامه های بازنگری شده در حوزه علوم انسانی را جهت تصویب در شورای برنامه ریزی آموزشی، تحویل وزارت علوم می دهد.

مدیر کل دفتر شورای برنامه ریزی آموزشی، خاطرنشان کرد: استادان دانشگاههای کشور ابتدا پیشنهادات خود را در خصوص برنامه های درسی به شورای دانشگاه اعلام می کنند، پس از تصویب در این شورا، برنامه ها به کارگروه هایی که اعضای همان دانشگاه در آن عضویت دارند، وارد می شود.

نوه ابراهیم افزود: پس از آن کارشناسان وزارت علوم در شورای برنامه ریزی این برنامه ها را به تصویب می رسانند.

وی درباره نظر متخصصان محیط کار، اظهار داشت: اولویت وزارت علوم، اعمال نظرات متخصصان محیط کار و کارفرمایان در برنامه های درسی است.

 

کد خبر 2212129

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha