پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ دی ۱۳۹۲، ۱۶:۲۰

مظفری خبر داد:

فراخوان جذب سرمایه گذار در حوزه ورزش توسط استانداری البرز تعریف شده است

فراخوان جذب سرمایه گذار در حوزه ورزش توسط استانداری البرز تعریف شده است

کرج - خبرگزاری مهر: معاون برنامه‌ریزی و اشتغال استانداری البرز گفت: فراخوان جذب سرمایه گذار توسط استانداری البرز تعریف شده است و امیدواریم در حوزه ورزش و توسعه امکانات در این زمینه سرمایه گذران خصوصی استقبال خوبی داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، معاون برنامه‌ریزی و اشتغال استانداری البرز به همراه برخی از اصحاب رسانه پیش از ظهر شنبه از خانه کشتی و زمین فوتبال شریعتی شهرستان کرج بازدید کرد.

مهرداد مظفری در حاشیه این بازدید در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب تاکید کرد: استان البرز از محدودیت های ورزشی زیادی رنج می برد و ضرورت افزایش سرانه ورزشی در البرز از اولویت ها است.

وی در ادامه اظهار داشت: برای پرداختن به امر ورزش در استان باید زیرساخت ها مورد بررسی قرار بگیرد و اختصاص بودجه به خانه کشتی نیز حال بررسی است.

این مسئول تاکید کرد: مهمترین مشکلات ورزش استان جوان البرز نبودن سرمایه گذار خصوصی است، برای از میان برداشتن این مشکل باید همه دستگاههای اجرایی استان بسیج شوند.

استعدادهای زیاذ ورزشی در البرز وجود دارد

وی خاطرنشان کرد: میزان قابل توجهی از جمعیت استان البرز را جوانان تشکیل می دهند و سرمایه گذاری در بخش های مربوطه از جمله ورزش از اولویت های ما باید باشد.

معاون برنامه ریزی استانداری البرز در ادامه یادآور شد: البرز استانی جوان و نوپا است و همه اقشار مختلف باید در برنامه ریزی های استانی لحاظ شوند.

مظفری با اشاره به ناهنجاری های اجتماعی گفت: باید ورزش را در استان حمایت کنیم و به طور قطع سرمایه گذاری در این بخش تاثیر زیادی در فرهنگ مردم به خصوص جوانان خواهد داشت.

وی در پایان افزود: استعدادهای بسیاری در امر ورزش در البرز وجود دارد و با حمایت از سرمایه گذار خصوصی می توانیم در آینده شاهد پرورش استعدادهای مختلف در رشته های ورزشی داشته باشیم.

کد خبر 2212246

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha