به گزارش خبرنگار مهر، با روی کارآمدن دولت یازدهم و آغاز پروسه تغییر مدیران در استان اردبیل، اینبار تغییر مدیریت بنیاد شهید وامور ایثارگران استان اردبیل کلید خورد تا با رفتن میرودود سیدشنوا، علی منصور لکورج سرپرست جدید این نهاد معرفی شود.
به گفته یک منبع آگاه میرودود سید شنوا که به عنوان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران اردبیل از اردیبشهت ماه سال 90 تاکنون مشغول به خدمت بود، از امروز یکشنبه جای خود را به منصور لکورج معاون قبلی بهداشت و درمان بنیاد شهید استان داد.
خبر تغییر مدیرکل بنیاد شهید استان اردبیل از جمله تغییرات مدیریتی خبرساز در استان بود چرا که از لحظه کلید خوردن انتصاب ها در اردبیل برخی از نمایندگان استان در مجلس هر روز خبر جدیدی از تغییر مدیریت این سازمان می دادند، بگونه ای که برخی از نمایندگان نیز طی دو روز هم مخالف این مدیر بودند و هم موافق و حتی برخی نیز خبر خود را روز بعد تکذیب می کردند.
وجود برخی پرونده های مالی که به گفته سیدشنوا مدیرکل قبلی این سازمان هم اکنون در مراجع قضایی در حال پیگیری است، از جمله عامل اصلی خبرسازی و نیز تنش های تغییر مدیریتی در این دستگاه اجرایی بود.
همچنین به گفته برخی از نمایندگان مجلس علت معرفی سرپرست برای بنیاد شهید استان، عدم توافق بین نمایندگان و مدیریت ارشد استان بوده تا این دستگاه اجرایی مدتی به صورت سرپرستی اداره شود تا در آینده سکاندار اصلی این دستگاه و نهاد فرهنگی و خدمتی منصوب شود.
براساس این اظهارات گفته می شود که قرار است نوید مهرنگ معاون عمران و مسکن بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل به عنوان مدیرکل جدید این دستگاه معرفی شود.
استان اردبیل سه هزار و400 شهید، بیش از 12 هزار جانباز و نزدیک به 700 آزاده دارد.
بنیاد شهید و امور ایثارگران یک نهاد غیر دولتی و تحت نظارت عالیه مقام معظم رهبری است که ۲۲ اسفندماه سال ۱۳۵۸، بر اساس فرمان امام خمینی (ره) در جهت رسیدگی به وضعیت خانوادههای شهدا و ایثارگران و آسیب دیدگان انقلاب اسلامی تشکیل شد.
نظر شما