سید عباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان در مصاحبه با شبکه خبر سیما به تشریح جزئیات نحوه اجرای توافقنامه ژنو پرداخت.
عضو ارشد تیم مذاکره هسته ای در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است طرف مقابل به تعهداتش پایبند نباشد عنوان کرد:به طرف مقابل کاملا بدبینیم و هرجا به تعهداتشان عمل نکنند ماهم عملیاتمان را متوقف میکنیم.
وی همچنین با تکذیب خبر تاسیس دفتر آژانس انرژی اتمی در تهران گفت: درخواستی از سوی آژانس در این زمینه داده نشده است و اگر درخواستی برای تسهیل بازرسی داده شود آن را بررسی کرده و اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.
عراقچی ادامه داد: مشکلی با بازرسی بیشتر آژانس نداریم و تمامی امکانات لازم را برای بازرسی از فعالیت های هسته ای فراهم کرده ایم اما به سوء استفاده بازرسان از آن حساسیم و اجازه سوء استفاده آنها را نخواهیم داد.
نظر شما