پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۳ دی ۱۳۹۲، ۱۴:۲۳

شادمان:

305 تشکل مردم نهاد در مازندران خدمات دهی می کنند

305 تشکل مردم نهاد در مازندران خدمات دهی می کنند

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران گفت: 305 سازمان مردم نهاد در زمینه های مختلف در سطح استان ارائه خدمات می دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی شادمان ظهر دوشنبه در نشست کمیته سازمانهای مردم نهاد استان بیان داشت: از این تعداد 154 سازمان در زمنیه های فرهنگی، سلامت و ... و بقیه در زمینه پیشگیری از اعتیاد فعالیت دارند.

وی اظهار داشت: این سازمانها در حوزه های مختلف از جمله پیشگیری از اعتیاد، مسائل اجتماعی، فرهنگی و سلامت مردم نقش آفرینی دارند و باید از پتانسیل های آنان به درستی استفاده شود.

وی از سازمانهای مردم نهاد به عنوان، سرمایه و گنج بی پایان یاد کرد و گفت: باید درک درست و عقلانی از ظرفیتهای این سازمانها داشت و در زمینه های مختلف از انان بهره گرفت.

شادمان با بیان تاکید بر تقویت عملی سازمانهای مردم نهاد تصریح کرد: با تقویت و بهره مندی از ظرفیتها، این سازمانها به عنوان سرمایه هایی برای کشور محسوب می شود.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران همچنین به نقش مردم در حوز های مختلف اشاره و تاکید کرد: مردم بهترین و اثرگذارترین عامل در رفع مشکلات هستند که همواره مدنظر بوده اند.

وی بر ضرورت کیفی سازی سازمانهای مردم نهاد تاکید کرد و گفت: توسعه کمی و کیفی این سازمانها،سبب رشد و توسعه ارائه خدمات به مردم می شود.

کد خبر 2213658

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha