پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ دی ۱۳۹۲، ۱۹:۴۴

اختصاص کمترین نرخ بیکاری در آذربایجان شرقی به بناب/ ایجاد فرصت شغلی برای دوهزارنفردر سال 92 در بناب

اختصاص کمترین نرخ بیکاری در آذربایجان شرقی به بناب/ ایجاد فرصت شغلی برای دوهزارنفردر سال 92 در بناب

بناب – خبرگزاری مهر: رئیس اداره تعاون،کارو رفاه اجتماعی شهرستان بناب از اختصاص کمترین نرخ بیکاری در آذربایجان شرقی به این شهرستان با 4.5 درصد بیکاری در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود پور لطفعلی شامگاه دوشنبه در نشست با اعضای کارگروه تعاون در این شهرستان در تشریح این خبر اظهار داشت: بر اساس سرشماری نفوس و مسکن سال 90 این شهرستان با 4.5 درصد نرخ بیکاری رتبه دوم استانی را به لحاظ کمترین نرخ بیکاری را به خود اختصاص داد.
 
وی در عین حال عملکرد دستگاههای اجرایی این شهرستان را قابل تقدیر دانست و افزود: با تلاش دستگاههای اجرایی بناب، این شهرستان موفق به تحقق تعهدات خود در زمینه اشتغالزایی شده و با اجرایی شدن 90 درصد تعهدات، در این حوزه هم رتبه دوم استانی را به خود اتخصاص داده است.
 
پورلطفعلی همچنین اظهار امیدواری کرد تا پایان سال جاری علاوه بر تحقق سقف اشتغال تعهد شده، شاهد ایجاد فرصتهای شغلی مازاد بر سقف تعهدات اشتغال دستگاههای اجرایی شهرستان باشیم.
 
به گفته رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بناب کل تعهد شهرستان بناب در اشتغال زایی برای سال جاری دو هزار و 238 نفر است که از این تعداد تا این لحظه سهم ایجاد اشتغال یک هزار و 790 نفر است وتاکنون برای دو هزار و 69 نفر دراین شهرستان اشتغال ایجاد شده است.
 
کد خبر 2213940

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha