محمد نهاوندیان در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز، در حاشیه دیدار روحانی با نخبگان خوزستان در سالن اجتماعات شهید هاشمی استانداری با بیان اینکه در این جلسه درباره مسائل کلان خوزستان تصمیم گیری می شود، اظهار کرد: اولویت هیئت دولت نشست فردا با مسائل بودجه و مشکلات عمرانی خوزستان است.
وی افزود: خوزستان نقش پررنگ و سهم قابل توجهی در توسعه و اقتصاد کشور دارد اما به رغم این مسئله از قافله پیشرفت عقب مانده است که دولت تلاش می کند با تکیه بر واقعیت های روز برای خوزستان تصمیم گیری کند.
رئیس دفتر رییس جمهور با اشاره به اینکه روحانی نگاه ویژه ای به خوزستان دارد و درد خورستانی ها را خوب می فهمد، تصریح کرد: همت دولت در حل مشکلات خوزستان با همکاری نمایندگان مجلس باعث پیشرفت آن می شود.
نهاوندیان ادامه داد: خوزستان سهم ناچیزی از اعتبارات کلان کشوری به خود اختصاص داده است اما دولت تدبیر و امید با همه وجود برای دادن حق خوزستان تلاش می کند.
وی عنوان کرد: دولت به رغم تمامی محدودیت ها تلاش کرد تا در حد معقول سهم مناسبی را خوزستان اختصاص دهد.
نظر شما