پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ دی ۱۳۹۲، ۱۷:۱۹

خلیلی پیشنهاد داد:

تشکیل صندوق مشترک سرمایه گذاری در شهرداری های گیلان

تشکیل صندوق مشترک سرمایه گذاری در شهرداری های گیلان

رشت – خبرگزاری مهر: شهردار کلانشهر رشت گفت: با موافقت شهرداران و شوراها اگر صندوق مشترک سرمایه گذاری در شهرداری های استان تشکیل شود برای برآورده کردن نیازها و وظایف شهری می توان اقدامات خوبی را انجام داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد ابراهیم خلیلی ظهر پنجشنبه در همایش مدیریت روان آب های سطحی، روش های نوین که در سالن اجتماعات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر رشت برگزار شد،افزود: مدیریت شهری امروز با چالش های بزرگی مواجه است، مدیران شهری باید در خدمت مردم باشند و به موضوعات و مباحثی که دغدغه زندگی مردم است، پاسخ دهند.

وی اظهارداشت: شهرداری تنها یک سازمان خدماتی نیست زیرا همه شئون زندگی مردم از قبیل رفت و روب، نیازهای فرهنگی، نیازهای اجتماعی، مباحث مربوط به محیط زیست، فضای سبز، ترافیک و غیره به نحوی به شهرداری مربوط می شود.

شهردار رشت گفت: مردم از مدیریت شهری انتظار پاسخگویی دارند در حالیکه تقاضا ها و نیازها زیاد است منابع محدود، امکانات و توانایی ها نیز کم است.

وی اذعان داشت: با جمع آوری توانایی ها باید خود را آماده کنیم و پاسخگوی مردم باشیم.

خلیلی در خصوص تشکیل صندوق مشترک سرمایه گذاری در شهرداری های استان اظهار داشت: اگر شهرداران و شوراها موافق باشند و صندوق سرمایه گذاری در شهرداری های استان تشکیل شود برای برآورده کردن نیازها و وظایف شهری اقدامات خوبی را می توان انجام داد.

وی متذکر شد: با تشکیل صندوق مشترک سرمایه گذاری در پروژه های بزرگ شهرداری نیز می تواند سرمایه گذاری کند.

شهردار رشت اظهار داشت: برای ارتباط شهرداری ها با مجلس و نمایندگان استان نیاز است فرد یا اداره ای را داشته باشیم که رابط بین شهرداری ها با مجلس و نمایندگان استان باشد که در این صورت با استفاده از ظرفیت های موجود نتایج بهتری در انجام امور حاصل می شود.

وی همچنین بحث روان آب های سطحی را یکی از مشکلات در شهرهای مختلف استان عنوان کرد و گفت: به منظور رفع مشکل روان آب های سطحی با کمک و جدیت شورای اسلامی شهر رشت و پیگیری های استاندار گیلان تدابیری اندیشیده شده است.

کد خبر 2215964

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha