پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۶ دی ۱۳۹۲، ۲۰:۴۷

اولین سفر استانی دولت یازدهم پایان یافت

اولین سفر استانی دولت یازدهم پایان یافت

پس از سه روز برنامه کاری فشرده، اولین سفر استانی دولت یازدهم امشب پایان یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس جمهور به همراه تعدادی از وزیران و معاونین خود از روز سه‌شنبه هفته جاری در استان خوزستان حضور پیدا کردند تا اولین سفر استانی دولت تدبیر و امید رقم بخورد.

رئیس جمهور و اعضای دولت در جریان یک برنامه کاری سه روزه علاوه بر دیدار با اقشار مختلف مردم استان خوزستان نظیر عشایر، طلاب، فرهنگیان، نخبگان، دانشگاهیان، صنعتگران، تولیدکنندگان، خانواده های ایثارگران و شهدا برنامه‌ریزی‌هایی برای توسعه این استان صورت دادند.

وی همچنین در جریان اولین سفر استانی دولت سری به منطقه نفتی دارخوین زد و با مدیران و کارکنان صنعت نفت کشور دیدار کرد.

روحانی همچنین پس از این دیدار راهی خرمشهر شده و با مردم این شهر نیز دیدار و گفتگو کرد.

پس از آن رئیس جمهور و برخی اعضای دولت به شهر آبادان عزیمت کرده و در جلسه شورای اداری استان خوزستان در این شهر حضور یافتند.

پایان‌بخش برنامه‌های روحانی و اعضای دولت در خوزستان هم برگزاری یک نشست مطبوعاتی با رسانه‌های ملی و محلی بود.

رئیس جمهور امشب آبادان را به مقصد تهران ترک خواهد کرد و بدین ترتیب اولین سفر استانی دولت یازدهم به طور رسمی به پایان خواهد رسید.

کد خبر 2216063

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha