به گزارش خبرگزاري مهر ، مشاور وزير و مديركل روابط عمومي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با اعلام اين مطلب در اجلاس مديران روابط عمومي دانشگاههاي علوم پزشكي كشور ، افزود: براي حركت به سمت توسعه رضايت عموومي از خدمات نظام سلامت، ارزيابي مستمر ديدگاههاي مردم و مطالعات افكار عمومي و دخالت دادن آنها در تصميم گيري هاي اين وزارت خانه ضرورت دارد.
هوشمند سفيدي همچنين از اجراي طرح توسعه ارتباطات انساني در بيمارستانهاي كشور خبر داد و گفت: در قالب اين طرح 17 خدمت ارتباطي با ماهيت فرهنگي به بيماران ، همراهان بيماران و كادر درماني بيمارستانها ارائه خواهد شد.
وي با اشاره به نظام پاسخگويي به مردم در اين وزارتخانه اعلام كرد: طي سه سال گذشته قريب به 30 هزار پاسخ به مردم داده شد و به زودي نظام دريافت پيشنهادهاي مردمي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در سراسر كشور راه خواهد افتاد.
در اين مراسم دانشگاههاي علوم پزشكي تهران، اهواز، تبريز، بندرعباس، كرمانشاه و مشهد در زمينه توجه به سنجش افكار عمومي به عنوان روابط عموومي هاي برتر معرفي شدند.
نظر شما