مهندس محمد هاشمی در گفتو با خبرنگار مهر اظهارداشت: پیرو اظهار نظرهایی که در رسانه ها پیرامون کیفت داروهای داخلی بیماران تالاسمی عنوان می گردد، بایستی به این موضوع توجه داشت که داروهایی که با مجوز وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو به بازار عرضه می گردد قطعا و قبل از اخذ مجوز، نظارتهای کافی و وافی علمی را بر خود می بیند.
وی ادامه داد: بر همین اساس، پس از درخواست مجوز از سوی شرکتها و کارخانجات، محصولات مد نظر از فیلترهای آزمایشگاهی و کنترلهای کیفی عبور نموده و آنگاه وارد بازار دارویی کشور می شود.
هاشمی تاکید کرد: اما سخن دیگر تاثیر درمانی دارو است که با صرفا با ادعا نفی یا اثبات نمی گردد اگر کسانی واقعا مشفقانه در تاثیر هر دارویی و نه فقط داروی تالاسمی، تشکیک دارد آن را به سازمان غذا و دارو ارسال نماید تا در ادارات تخصصی مربوطه صحت و سقم آن اثبات شود.
نظر شما