پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲ بهمن ۱۳۹۲، ۱۰:۰۳

صدور بيش از 202 هزار مجوز پرواز در سال 92

صدور بيش از 202 هزار مجوز پرواز در سال 92

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از صدور 185 هزار و 206 مجوز پروازی برنامه ای و غیر برنامه ای برای شرکت‌های هواپیمایی داخلی و 17300 مجوز برای شرکت‌های هواپیمایی خارجی در 9 ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا جهانگیریان اظهارداشت: در 9 ماهه اول امسال در مجموع 202 هزار و 506 مجوز پروازی صادر شده است.

وی گفت: برای شرکت های هواپیمایی داخلی در مسیر داخلی 146 هزار و 594 مجوز پرواز و در مسیر خارجی 38622 مجوز پرواز صادر شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به صدور 55 هزار و 922 مجوز خارجی برای شرکت های هواپیمایی خارجی، تصریح کرد: در 9 ماه سال جاری در مجموع 311 هزار و 16 پرواز از آسمان کشور انجام شده که 123 هزار و 949 پرواز داخلی ، 130 هزار و 718 پرواز عبوری و 49 هزار و 350 نشست و برخاست بوده است.

وی اظهار داشت: در سال جاری 27471 مجوز پرواز فوق العاده برای شرکت‌های هواپیمایی داخلی و خارجی صادر شده که 18210 مجوز در مسیرهای خارجی برای شرکت‌های هواپیمایی خارجی است.پ

جهانگیریان همچنین از صدور 11339 مجوز پروازی فوق العاده در مسیرهای داخلی برای شرکت‌های هواپیمایی داخلی خبر داد و گفت : در 9 ماه امسال حدود 15 میلیون و 439 هزار و 65 مسافر با شرکت های هواپیمایی داخلی جابجا شده است.

کد خبر 2219143

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha