دکتر مصطفی عباسی مقدم، مشاور پژوهشی و برنامه ریزی معاونت قرآن و عترت(ع) وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد اولویتهای کاری معاونت قرآن و عترت(ع) وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: از آنجا که شروع کار تیم جدید در معاونت قرآن و عترت(ع) مستلزم بررسی و شناخت وضع موجود فعالیتهای قرآنی بوده و ضروری است که همه ابعاد مسائل ساختاری، اداری، مالی و نیروی انسانی به خوبی مطالعه شود، ابتدا معاونت به اعلام رویکرد اصلی خود بسنده کرد و اعلام کرد که جهت گیریهای سیاسی تعیین کننده روند فعالیتها و تعیین همکاران قرآنی نخواهد بود و همه افراد و نهادهایی که دغدغه قرآنی دارند می توانند در همه زمینه ها با این معاونت همکاری نمایند.
وی افزود: در گام بعدی به زودی اولویتهای این معاونت در عرصه پیگیری امور و فعالیتهای قرآنی کشور از سوی معاون قرآن و عترت(ع) اعلام می شود که امید است با توجه به نقش محوری وزارت ارشاد در هدایت و راهبری و برنامه ریزی فعالیتهای قرآنی کشور با تعامل و همفکری نهادهای قرآنی مواجه گردد.
عباسی مقدم اظهارداشت: تلاش پیگیری در خصوص تدوین برنامه های اصلی چندساله معاونت در جریان است که براساس اسناد بالادستی و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و رسالتهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با عنایت به تجارب سالهای گذشته صورت می گیرد و در قالب برنامه ریزی معاونت در ماه های آینده ارائه خواهد شد.
مشاور پژوهشی و برنامه ریزی معاونت قرآن و عترت(ع) وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان سخنانش تصریح کرد: با همفکری، تعامل و هم افزایی همه جانبه نهادها و مؤسسات قرآن و عترت(ع) در آینده نزدیک شاهد حرکتهای فزاینده و پیشرو و کارآمد در عرصه های محتوایی و فعالیتی در زمینه های مختلف باشیم و امید به تحقق اهداف عالی قرآنی نظام بیشتر شود.
نظر شما