پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ شهریور ۱۳۸۴، ۱۳:۵۸

خطاب به نمايندگان مجلس صادر شد

نامه تعدادي از مديران و كاركنان انتشارات سروش در حمايت از علي اكبر اشعري

نامه تعدادي از مديران و كاركنان انتشارات سروش در حمايت از علي اكبر اشعري

تعدادي از كاركنان انتشارات سروش با انتشار نامه اي خطاب به نمايندگان مجلس شوراي اسلامي ضمن يادآوري نكاتي در خصوص دستاوردهاي مديريت وي در اين موسسه انتشاراتي، از وزير پيشنهادي دكتر احمدي نژاد براي وزارت آموزش و پرورش اعلام حمايت كردند.

به گزارش خبرگزاري مهر متن كامل اين نامه چنين است:

نمايندگان محترم مردم در مجلس شوراي اسلامي
در روزهاي گذشته، درباره كارنامه جناب آقاي اشعري در انتشارات صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران، گفته هايي در صحن علني مجلس بر زبان رفت كه بدون شك ظلمي بزرگ در حق زحمات و دستاوردهاي ايشان در اين موسسه است.
البته شخصيت جناب آقاي اشعري، به عنوان انساني ارجمند و معلمي انديشمند كه همه زندگي خود را وقف انقلاب اسلامي كرده است، بي نياز از دفاعي از اين دست است، اما بي اطلاعي برخي نمايندگان محترم از خدمات ارزشمند ايشان در دوره تصدي مسووليت انتشارات سروش، وظيفه اطلاع رساني در اين زمينه را بر دوش ما مي گذارد.  هر چند اين بي اطلاعي، از سويي مايه تاسف دوست داران فرهنگ انقلاب، و از سويي ديگر نشانه اي دوباره بر فروتني و اخلاص اين يار صديق  شهيدان بزرگوار رجايي و باهنر است.
روش معلم گونه ايشان در اداره بزرگترين موسسه انتشاراتي كشور، پس از سالها ركود در فعاليت هاي اين موسسه، دوراني طلايي را در سروش به وجود آورد كه نظير آن در فعاليتهاي فرهنگي بخش دولتي در اين سالها كمتر رخ داده است. در دوره هدايت خردمندانه جناب آقاي اشعري، مجلات از 3 عنوان با مجموع شمارگان پانزده هزار نسخه به 6 عنوان با مجموع شمارگان يكصد و پنجاه هزار نسخه ارتقاء يافتند و براي اولين بار با تنوع عناوين تمام اعضاي خانواده را در دايره مخاطبان خود گرفت.
در همين دوره روزنامه جام جم در انتشارات سروش راه اندازي شد و در شرايطي كه درباره موفقيت اين روزنامه ترديدهايي جدي وجود داشت، راه رسيدن به پرتيراژترين روزنامه كشور و تبديل به سازماني مستقل را در سروش پيمود. در اين دوره فعاليتهاي انتشارات سروش در چاپ و انتشار كتاب نيز از نظر كمي و كيفي شد چشمگيري يافت، تا آنجا كه علي رغم جو سياسي مخالف در ميان برگزار كنندگان نمايشگاه بين المللي كتاب تهران، عنوان ناشر برگزيده به سروش اهدا شد.
جناب آقاي اشعري همكاري دهها تن از زبده ترين چهره هاي علمي و فرهنگي كشور را در انتشارات سروش جلب كردند كه نتيجه آن، انتشار مجموعه هاي تخصصي ارزشمندي در زمينه هاي رسانه، هنر و ادبيات، دين و فلسفه و ... بود كه بسياري از آنها به عنوان كتب مرجع دانشگاهي مورد استفاده است. روابط صميمانه ايشان با دهها نويسنده، خبرنگار، مولف، مترجم و نخبه فرهنگي همكار با سروش كه هنوز  هم در سطحي گسترده ادامه دارد، ثمرات و بركات فراواني را براي نظام اسلامي به همراه داشته است. استعفاي اين مدير فرهنگي نيز بنا به تشخيص و اصرار جدي خود ايشان، پس از چندين بار تكرار و چندين ماه تامل، توسط جناب آقاي دكتر لاريجاني پذيرفته شد.
نمايندگان محترم مردم در مجلس شوراي اسلامي بدون شك در انتخاب يا عدم انتخاب وزراي پيشنهادي رييس جمهور محترم مختارند، ولي انتظار ما از نمايندگان حساس و وظيفه شناس مردم اين است كه در كنار انجام وظيفه قانوني و شرعي خويش، مراقب سرمايه هاي انقلاب نيز باشند تا خداي نكرده شاهد تخريب اين سرمايه هاي گران قدر نباشيم. آموخته هاي  ما از جناب آقاي اشعري، صداقت در گفتار ، متانت در كردار و اخلاص در نظر، در همه حال همراه ماست و اگر فرزندان اين مرز و بوم نيز بتوانند آنچه را ما از ايشان آموخته ايم بياموزند، مي توان گفت اهداف عالي انقلاب از "آموزش" و "پرورش" نسل هاي تحقق يافته است.


والامراليكم
جمعي از مديران ، كاركنان ، نويسندگان و خبرنگاران انتشارات سروش

کد خبر 222002

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha