پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ بهمن ۱۳۹۲، ۱۶:۴۳

جهانسوز:

21 دستورالعمل در طرح "بسیج همگام با کشاورز" تدوین شده است

21 دستورالعمل در طرح "بسیج همگام با کشاورز" تدوین شده است

گرگان - خبرگزاری مهر: رییس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: در سال جاری تدوین طرح "بسیج همگام با کشاورز" توسط بسیج مهندسین کشاورزی آغاز شد و تاکنون 21 دستورالعمل در این طرح توسط بسیج اساتید تدوین شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا جهانسوز بعد از ظهر شنبه در گردهمایی سالیانه برنامه ریزی و تحقیقات و تولید بذر پنبه در گرگان اظهار داشت: هدف از اجرای این طرح، ورود مباحث روز علمی و استاندارد های کشت و کار در عرصه های روستایی کشور، حضور مسمتر و فعال متخصصان کشاورزی بسیجی در روستاها، افزایش عملکرد در واحد سطح و خودکفایی در تولید محصولات کشاورزی است.

وی تشکیل هسته های علمی با حضور برترین اساتید دانشگاهی و کشاورزان نمونه کشوری، ایجاد کار گروه های علمی سازی کشاورزی در هر پایگاه روستایی، ایجاد شبکه اطلاع رسانی و تهیه دستورالعمل های کشت و کار، تحت نظر اساتید و فعالان بخش کشاورزی را از جمله زمینه های ایجرای این طرح عنوان کرد.

جهانسوز در ادامه با بیان این که 9 هزار پایگاه بسیج در روستاها فعال هستند افزود: در نظر داریم در این شبکه ها کارگروه علمی کردن کشاورزی را بوجود آوریم و در هر پایگاه این کارگروه فعال شود.

وی بیان داشت: مهم ترین هدف ما در این طرح علمی کردن کشاورزی است و مقرر است که دستورالعمل ها به استان ها ارسال شود و تقویم زراعی بر اساس شرایط همان منطقه تدوین شود.

رونمایی از اولین دستورالعمل کاربردی کشت پنبه

در این جلسه هم چنین با حضور رییس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی کشور و نماینده ولی فقیه در استان و رییس موسسه تحقیقات پنبه کشور از اولین کتاب و دستورالعمل کاربردی کشت پنبه رونمایی شد .
 

کد خبر 2221283

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha