به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین جلسه ستاد دهه فجر شهرستان پاکدشت صبح امروز با حضور قاسمی فرزاد فرماندار، حجت الاسلام لزومی امام جمعه شهرستان، معاون سیاسی فرماندار و مسئولین کمیته های دهه فجر در حوره علمیه امام جعغر صادق(ع) برگزار شد.
در این جلسه فرماندار پاکدشت ضمن تبریک سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، به پیشرفتهای گسترده ایران اسلامی در بخشهای مختلف طی 34 سال گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: تمامی این پیشرفتها نتیجه پایمردی، صبر و استقامت، بصیرت و ولایت مداری ملت بزرگ ایران است.
علیرضا قاسمی فرزاد افزود: دهه فجر یادآور روزهایی است که ملت سرافراز ایران با لبیک به ندای امام راحل(ره) بینانگذار جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر وحدت و همدلی، انقلاب اسلامی را به سر منزل مقصود رساندند.
این مسئول با بیان اینکه استقلال و آزادی امروز کشور مرهون از خودگذشتگی فرزندان این انقلاب است، عنوان کرد: در این رهگذر باید علاوه بر پاسداری از ارزشهای والا و ماندگار انقلاب اسلامی، وحدت میان مردم و مسئولان بیش از پیش تقویت شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه برنامه های دهه فجر امسال باید با شکوه خاصی برگزار شود، یادآور شد: فضای شهر و روستا و ادارات باید به نحو مناسبی آذین بندی شود چون مقدمه ای برای حضور پرشور وگسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن است که این حضور پرشور باعث یاس و نا امیدی دشمنان نظام خواهد شد.
فرماندار پاکدشت بر سهیم شدن آحاد مردم در برنامه های دهه فجر نیز تاکید کرد و گفت: انقلاب ما مردمی است و برنامه های این دهه هم باید کاملا مردمی باشد و با کیفیت خوبی برگزار شود همچنین برای بزرگداشت این ایام همه دستگاه ها و مجریان باید بصورت هماهنگ امور را انجام دهند.
وی با اشاره به برنامه های متنوع در دهه فجر امسال در پاکدشت اعلام کرد: طی دهه فجر امسال بیش از 50 پروژه با اعتباری بالغ بر 218 میلیارد ریال در سطح شهر و روستاهای شهرستان در زمینه های مختلف افتتاح و یا کلنگ زنی خواهد شد که مهمترين اين پروژهها در بخشهاي ورزشي، عمران شهري، فرهنگي، عمران روستایی و كشاورزی، تامین برق مسکن مهر، راه و شهرسازی است.
این مسئول اظهار داشت: از این تعداد پروژه 23 پروژه عمران شهری در شهرهای پاکدشت، شریف آباد و فرون آباد، 11 پروژه کشاورزی و دامپروری، 10 پروژه در حوزه شرکت برق، یک پروژه در حوزه راه و شهرسازی، افتتاح دو ساختمان دهیاری مربوط به بخشداری شریف آباد و سه پروژه فرهنگی عمرانی در حوزه سپاه پاکدشت است.
نظر شما