پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ بهمن ۱۳۹۲، ۱۰:۲۴

ییلاقی:

اتمام چهاربانده شدن محور هراز 500 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

اتمام چهاربانده شدن محور هراز 500 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

ساری - خبرگزاری مهر: مدیر ساخت و توسعه راههای مازندران گفت: تکمیل پروژه چهاربانده شدن محور هراز به 500 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

علی اکبر ییلاقی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: برای اجرای این پروژه به طول 75 کیلمتر پنج قرارداد با پیمانکاران منعقد شده است.

وی اظهار داشت: بیشترین رقم قرارداد در این پروژ 230 میلیارد تومان است و در مجموع در قالب پنج قرارداد، 330 میلیارد تومان اعتبار درنظر گرفته شده است.

وی عنوان کرد: پروژه چهاربانده شدن محور هراز در دو سل گذشته از پیشرفت خوبی برخوردار است که 12 کیلومتر تونل در این مسیر دست احداث داریم که همه در حال کار است.

ییلاقی گفت: تاکنون بیش از شش تا هفت کیلومتر از ساخت تونل به پایان رسیده و آماده لاینینگ و روکش بتنی است.

مدیر ساخت و توسعه راههای مازندران ادامه داد: پیش بینی شده برای اتمام این پروژه در مجموع به 500 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم و با تامین اعتبار لازم تا دو سال آینده تکمیل می شود.

وی با اشاره به اجرای 135 پروژه در طول 516 کیلومتر از محورهای استان عنوان کرد: بیش از هزار میلیارد تومان برای تکمیل این طرح ها نیاز است.

ییلاقی گفت: این پروژه ها در قالب 135 پروژه در دست اجراست و متوسط پیشرفت این تعداد طرح ها حدود 40 درصد است.

مازندران 10 هزار کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد.

کد خبر 2223143

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha