پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ بهمن ۱۳۹۲، ۱۳:۴۳

اسلامي در گفتگو با مهر:

مسابقه "ايران جهان" و برق شيراز بازي ته جدولي‌ها است/ چيزي براي از دست دادن نداريم

مسابقه "ايران جهان" و برق شيراز بازي ته جدولي‌ها است/ چيزي براي از دست دادن نداريم

مشهد - خبرگزاري مهر: سرمربي تيم فوتسال "ايران جهان" مشهد گفت: مسابقه بين تيم هاي ايران جهان و برق شيراز بازي بين ته جدولي ها است و هيچ كدام از دو تيم چيزي براي از دست دادن ندارند.

روح الله اسلامي در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار كرد: مسابقه بين تيم‌هاي فوتسال ايران جهان مشهد  و تيم برق شيراز مسابقه ته جدولي‌ها است و هر دو تيم حاضر در اين مسابقه چيزي براي از دست دادن ندارند.

وي افزود: هر دو تيم حاضر در اين مسابقه براي فرار از بحران وارد زمين خواهند شد و در صورتي كه تيم ما امتياز اين بازي را از دست بدهد رفتنش به ليگ دسته دو قطعي خواهد شد و همين مسئله براي تيم شيرازي نيز صدق مي كند پس بنابراين مسابقه براي هر دو تيم يك بازي انتحاري خواهد بود.

سرمربي تيم فوتسال ايران جهان مشهد به استمرار مشكلات مالي تيمش اشاره و اظهار كرد: تيم ما تا پايان فصل چهار مسابقه ديگر بيشتر ندارد و همچنان بدون حامي مالي باقي مانده است.

وي افزود: ما هزينه پرواز تيم به شيراز و هزينه هاي اياب و ذهاب تيم براي اين مسابقه را به سختي و با قرض تهيه كرده ايم.

اسلامي گفت: با توجه به حساسيت مسابقه بين تيم هاي ايران جهان و برق شيراز كه در نيم فصل اول با نام ديگري در ليگ حضور داشت و با توجه به جنجالي كه در مسابقه قبلي يكي از تيم هاي شيرازي با تيم پنت هاوس مشهد بوجود آمد به بچه هاي تيم مان هشدارهاي لازم را داده ايم تا در حاشيه هاي احتمالي گرفتار نشوند.

مسابقه تيم هاي ايران جهان مشهد و برق شيراز در چارچوب مسابقات ليگ دسته يك فوتسال كشور ساعت 15 پنجشنبه 10 بهمن ماه در شيراز برگزار خواهد شد.

کد خبر 2224176

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha