سرپرست استانداري مركزي در گفت وگو با خبرنگار "مهر" در اراك با بيان مطلب فوق اظهار داشت: دولت جديد مانند دولت هاي سابق بايد به مسائل اقتصادي، اشتغال، معيشت مردم توجه كند و نيازهاي عمومي مردم را در اولويت كاري خود قرار دهد.
روحاني طباطبايي حل مشكلات و مسائل كشور را نيازمند زمان منطقي دانست و گفت: با اين حال دولت در راستاي حل مشكلات و مسائلي كه از ابتدا تشخيص داده بود بايد گام بردارد.
وي يكي از مهمترين مسائل كشور را تعليم مناسب روابط كشور با دنيا عنوان كرد و خاطرنشان كرد: روابط ما بايد طوري تنظيم شود كه آسيب جديدي متوجه كشور نشود و روند اجراي برنامه هاي كشور را متاثر از خود نكند.
روحاني طباطبايي همچنين در جمع ائمه جماعات اراك در فرهنگسراي آينه اين شهر گفت: مساجد در صدر اسلام داراي كاركردهاي مختلف حاكميتي و فرهنگي بود كه در حال حاضر مي توانيم برخي از آنها را احياء كنيم.
وي نقش مساجد در انقلاب اسلامي و انقلاب مشروطه را مورد بررسي قرار داد و افزود: با الگوگيري از كاركرد مساجد در صدر اسلام و حمايت متوليان و امامان جماعت، مساجد مي تواند رونقي بيش از پيش داشته باشد.
روحاني طباطبايي تعدد متوليان مساجد و تامين بودجه براي مساجد را از مشكلات كنوني عنوان كرد و گفت: كمك هاي مقطعي از سوي دولت به مساجد صورت مي گيرد اما ديدگاهي كه منجر به اختصاص بودجه به مساجد شود در سازمان مديريت و برنامه ريزي وجود ندارد كه بخش عمده آن به دليل مردمي بودن مساجد است.
نظر شما