به گزارش خبرنگار مهر، جشنهاي سی و پنجمین سالگرد پیروزی شكوهمندانقلاباسلامی ايران صبح امروز با نواخته شدن ناقوس کلیساها، برافراشته شدن پرچم پر افتخار مقدس جمهوری اسلامی ایران و به صدا درآمدن زنگ تمامی مدارس آذربایحان غربی آغاز شد.
آیین ویژه به صدا درآمدن ناقوس کلیساها در ارومیه در کلیساهای شرق آشوری، ننه مریم و کلیسای کاتولیک با حضور هموطنان اقلیتهای آشوری و ارمنی برگزار شد و مسیحیان استان آیین دعا و نیایش نیز در اين روز به جای آوردند.
به هوا فرستادن بادكنكهاي با محتواي تبريك دهه مبارك فجر، نصب بالنهاي بزرگ در ميادين اصلي شهر اروميه،برپايي نمايشگاه دستاوردهاي 35 ساله در مقابل شهرداري اروميه، رژه موتورسواران و تاكسيرانان در سطح خيابانهاي،فرود كايت سوارن ، برگزاری آیین های نمادین ورود امام (ره) به میهن از جمله ويژه برنامه هاي برگزاري شده در اولين روز از دهه مبارك فجر بود.
اجرای بالغ بر 2 هزار برنامه ویژه سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی طی ایام الله دهه فجر با همکاری کمیته های 23 گانه ستاد دهه فجر و اجرای ویژه برنامه های فرهنگی و هنری برای نخستین بار در سطح 64 دهستان آذربایجان غربی و جشن های ویژه انقلاب اسلامی در این مناطق از جمله برنامه هاي دهه فجر امسال در سطح استان هستند.
برگزاری جشن انقلاب در 150 مسجد استان و اجرای برنامه 10 شب در 10 مسجد در ارومیه، برگزاري جشن 5 هزار و 500 نفری توانمندسازی کمیته امداد، اجرای بالغ بر 400 مسابقه ورزشی، برگزاری بیش از هزار نمایشگاه کتاب دفاع مقدس و اجرای گروه سرود یک هزار و 357 نفره در ارومیه و دیگر شهرستانها را از دیگر برنامه های دهه فجر امسال در استان محسوب مي شوند.
نظر شما