دکتر قباد محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: متأسفانه یکی از راه های مهم انتقال بیماری هایی مثل هپاتیت و ایدز در استان کرمانشاه استفاده از سرنگ های غیر بهداشتی و مشترک است که با اندیشیدن تمهیدات لازم کنترل شد.
محمدی ادامه داد: با راهکارهای در نظرگرفته شده توسط معاونت دارو و غذای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مبنی بر قراردان سهل و رایگان سرنگ های بهداشتی در اختیار بیماران و تقاضا کنندگان دیگر اعامل انتقال بیماری های واگیر مثل هپاتیت و ایدز در استان کرمانشاه در صدر نیست.
وی افزود: سرنگ های غیر بهداشتی که معمولا به صورت مشترک مورد استفاده قرار می گیرند بیماری های مذکور را با سرعت قابل توجهی در جامعه گسترش می دهند.
محمدی تصریح کرد: یکی از دغدغه های مهم معاونت دارو و غذای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تلاش برای مبارزه با بیماری های واگیر است تا مردم از سطح سلامت قابل توجهی در جامعه برخوردار باشند.
پیشتر در مواردی مشاهده می شد که داروخانه ها از عرضه سرنگ به برخی بیماران امتناع می کردند.
نظر شما