به گزارش خبرنگار اعزامي "مهر" به لبنان، دانشجويان ايراني در شب شهادت حضرت زينب (س) در حرم آن حضرت در دمشق اقدام به جمع آوري امضا بر اين طومار نمودند كه انعكاس وسيعي در ميان زائرين ايراني و غير ايراني و همچنين رسانه ها داشت.
هيات دانشجويي پيگيري سرنوشت چهار ديپلمات پس از ورود به لبنان در ديدارهاي خود اين طومار را به امضاي اقشار مختلف مردم اين كشور همچون دانشجويان، جانبازان، آزادگان و خانواده اسراي در بند رژيم صهيونيستي رساندند.
همچنين در آخرين مرحله جمع آوري امضا بر اين طومار، روز گذشته اين طومار در محل برگزاري نماز جمعه بيروت نصب شد و به امضاي نمازگزاران لبناني رسيد.
اين حركت دانشجويي در روزهاي اخير مورد توجه رسانه هاي لبناني قرار گرفته و جمع آوري امضا در اماكن عمومي اين كشور نيز انعكاس وسيعي در افكار عمومي لبنان داشته است.
نظر شما