به گزارش خبرنگار مهر، محمد علي نجفي ظهر چهارشنبه در ستاد بحران صومعه سرا با اشاره به بهبود شرايط جوي تاکيد کرد: اگر چه وضعيت استان نسبت به پنج روز گذشته بهتر شده و حجم وسيعي از مشکلات به صورت چشمگير کاهش يافته اما دستگاه هاي اجرايي بايد با همان توان روزهاي نخست بارش برف به ادامه فعاليت هاي خدمات رساني خود بپردازند و کارها را رها نکنند.
وي همچنین با قدرداني از تلاش و کوشش همه دستگاه ها اظهارداشت: اگر مديري در اين زمينه تعلل کند با وي برخورد مي شود و همه بايد همچون روزهاي ابتداي بارش برف توان خود را حفظ و حتي تقويت کنند.
استاندار گيلان با اشاره به تماس هاي تلفني معاونان اول، پارلماني و رئيس دفتر رئيس جمهور و وزراي کشور و دفاع و تماس هاي مکرر معاون برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور براي بررسي ميزان خسارت ها و روش هاي جبران این بحران گفت: نماينده ولي فقيه در گيلان، ائمه جمعه و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي نيز در اين مدت پيگير رفع مشکلات مردم بودن.
وی همچنين با اشاره به فعاليت خوب رسانه هاي استان در بارش برف سنگين افزود: رسانه ها در کنار انعکاس خدمات رساني موظفند مشکلات مردم را مطرح کنند و نبايد اين انتظار را داشته باشيم که همه از مسئولان راضي باشند.
نجفی با قدرداني از صدا و سيما اذعان داشت: رسانه ملی در بخش هاي خبري در عين حال که مشکلات را مطرح کرد با همه مديران نيز ارتباط برقرار تا همه فعاليت هاي انجام گرفته نيز منعکس شود.
به گزارش خبرنگار مهر، استاندار گيلان همچنين در اين سفر از بخش هاي مختلف شهر صومعه سرا و روستاهاي محور عربان به چمثخال، ضيابر به بهمبر و تولمات بازديد کرد و از نزديک در گفتگو با مردم اين مناطق در جريان مشکلات ناشي از بارش برف قرار گرفت.
نظر شما