پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ بهمن ۱۳۹۲، ۱۱:۱۵

«تردید نکن هوراشیو» نماینده ایران در جشنواره تئاتر جمهوری چک شد

«تردید نکن هوراشیو» نماینده ایران در جشنواره تئاتر جمهوری چک شد

نمایش «ترید نکن هوراشیو» به کارگردانی عباس اقسامی به جشنواره بین المللی تئاتر جمهوری چک که در شهر Hlinsko برگزار می شود، دعوت شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایش «ترید نکن هوراشیو» به نویسندگی سعید هاشمی پور و کارگردانی عباس اقسامی به جشنواره بین المللی تئاتر جمهوری چک که در فروردین ماه سال آینده در شهر Hlinsko این کشور برگزار می شود دعوت شد. از هین رو این نمایش در اواسط فروردین در این فستیوال بین المللی روی صحنه خواهد رفت.

نمایش «تردید نکن هوراشیو» با بازی مهران نائل، علی تقی زاده، مهدی حاجیان، مهدی شاه پیری و بهناز نادری هر شب در ساعت 18:30 در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان به روی صحنه می‌رود.

از عوامل این نمایش 65 دقیقه‌ای می توان به فرهاد خوشه‌بر دستیار کارگردان، بهناز نیکخواه منشی صحنه، سعید بیات مدیر صحنه، رضا مهدی زاده طراحی صحنه، لیلا ابراهیمی و سپیده ابراهیمی مهر عکاس، امیر پاسنگی مدیر روابط عمومی و سمیه جودی مدیر تبلیغات این نمایش اشاره کرد.

این اثر نمایشی کاندیدای 2 جایزه بازیگری در سی و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر و دعوت شده از طرف جشنواره لیسبون پرتغال نیز است.
 

کد خبر 2230484

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha