به گزارش خبرنگارمهر، سردار یعقوبعلی نظری در این همایش ضمن گرامیداشت دهه فجر اظهار کرد: انقلاب اسلامی با پیروی از ولایت فقیه و رهبر کبیر انقلاب توانست به پیروزی بزرگی دست پیدا کند.
وی با بیان اینکه توجه به اسلام ناب یکی از ارکان انقلاب اسلامی بوده است، بیان کرد: این اسلامی بودن انقلاب توانست انقلاب اسلامی را از سایر انقلاب ها متفاوت نماید.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی وظیفه تعیین جهت مصادیق را دارد، عنوان کرد: انقلاب اسلامی در شرایط کنونی راه پیشرفت را از نظر تئوری و توصیفی به همگان نشان می دهد و وظیفه ما بهر برداری از آن است.
فرمانده سپاه انصار الرضا (ع) خراسان جنوبی با اشاره به الگو بودن انقلاب اسلامی بیان کرد: در چند سال اخیر سایر کشور های اسلامی با پیروی و الگوبرداری از انقلاب اسلامی شروع به قیام کردند.
وی اظهار کرد: یکی از تفاوت های انقلاب اسلامی با سایر انقلاب ها در این بود که انقلاب اسلامی یک رهبر جامع الشرائط و فقیه و مجتهد در راس آن بود و توانست با پشتیبانی و حمایت تمام اقشار جامعه به برنامه های خود دست یابد.
وی افزود: انقلاب اسلامی از سه رکن مردم ، ولایت فقیه و دین اسلام برپا شده و تا ظهور حضرت حجت مردم دینمدار با پشتیبانی از ولایت فقیه در تمام صحنه های انقلاب حضور خواهند داشت.
سردار نظری در ادامه با بیان اینکه انقلاب اسلامی نیاز به حفظ و نگهداری دارد ، عنوان کرد: در شرائط کنونی و ظیفه تک تک آحاد جامعه است که از این انقلاب نگهداری کنند و نگذارند دشمنانی که از هر نحو می خواهند به انقلاب خدشه وارد کنند به توطئه های خود برسند.
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی با اشاره به راهپیمائی 22 بهمن ماه افزود: ملت شجاع و انقلابی ایران اسلامی با حضور خود در 22 بهمن یک بار دیگر ثابت خواهند کرد که تا آخرین نفس پشتیبان انقلاب و ولایت هستند.
سردار نظری با بیان اینکه به برکت انقلاب اسلامی اسرائیل رو به افول است، بیان داشت: بیداری اسلامی شکل گرفته و در بخشهای مختلف دارای اقتدار هستیم.
نظر شما