به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمد شاهچراغی، ظهر شنبه در دیدار با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان و مسئول دبیرخانه نظارت برکانون های فرهنگی هنری مساجد استان ضمن اشاره به فعالیت های متنوع کانون های فرهنگی هنری تاکید کرد: کانون های مساجد سد محکمی در مقابله با جنگ نرم دشمنان هستند.
وی با اشاره به ظرفیت های فراوان کانون های فرهنگی هنری مساجد تاکید کرد: این کانون ها اکنون با جوان در ارتباط هستند و نقش موثری در احیا و کارکردهای مساجد بر عهده دارند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با توجه به بعد آموزشی و زیر ساختی در کانون های فرهنگی هنری مساجد اظهار داشت: از آنجایی که این کانون ها بازوان اصلی اجرای برنامه های قرآنی و فرهنگی و هنری با محوریت ارزش های دینی و انقلاب اسلامی هستند لذا نقش بسیار بارزی در ایجاد وحدت و همدلی بین اقشار مختلف مردم به ویژه در بین نسل جوان برعهده دارند.
آیت الله شاهچراغی با اشاره به اینکه تعداد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان از نظر کمیت خوب است باید به کیفیت آن هم توجه شود اظهار داشت: تمام دستگاه های فرهنگی باید به کانون های فرهنگی هنری کمک کنند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان نیز در این نشست با معرفی مسئول جدید دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد استان گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد اساسی ترین پل ارتباطی جوانان مسجدی با دستگاه های فرهنگی هستند.
محمد رضا سوقندی کانون ها نقش بسزایی در جذب جوانان به مسجد و ایجاد همدلی و همراهی جوانان با برنامه های فرهنگی و قرآنی دارند.
مسئول دبیرخانه نظارت برکانون های فرهنگی هنری نیز در این نشست با بیان اینکه کانون های مساجد در مسیر ولایت گام برداشته اند، اظهار داشت: امروز کانون های مساجد انس و الفت بین بچه های مسجد و ائمه جماعت به وجود آورده است.
حجت الاسلام محمد رضا حدادیان خاطرنشان کرد: فعالیت موثر کانون های مساجد، به خاطر سیاست خوب و کلی ستاد عالی کانون های مساجد کشور محقق شده است.
وی در خاتمه برنامه ها و اولویت کاری خود را بیان کرد.
نظر شما