به گزارش خبرگزاری مهر، جوانشير كدخدا پور در جمع كاركنان استانداري اظهار داشت: اميدواريم با همكاري، همياري و هم فكري همه همكاران بتوانيم در راستاي مديريتي منطقي و با تدبير در بخش سياسي امنيتي حركت كنيم.
وي اضافه كرد: محور برنامه هاي خود را بر اساس اولويت هاي استان در بخش سياسي و امنيتي قرار داده و در گام نخست به بررسي دقيق اين موارد مي پردازيم.
وي گفت: مجموعه معاونت سياسي امنيتي استانداري يك خانواده است كه مي بايست با همياري بتواند بازويي توانمند در سطوح مختلف براي استاندار باشد.
سرپرست معاونت سياسي امنيتي استانداري هرمزگان بر امر مشاوره تاكيد كرد و افزود: به همين منظور هر روز از ساعت 7 الي 8 صبح را به ملاقات با كاركنان استانداري اختصاص داده تا هر چه بيشتر در جريان نظرات و پيشنهادات آنها قرار بگيريم.
كدخداپور با بيان اينكه در هرمزگان از مقتدايي به عنوان يك استاندار خوب ياد مي شود خاطر نشان كرد: آنچه از مسئوليت ها باقي مي ماند عملكرد است كه اميدواريم بتوانيم خدمات خوبي را در مدت مسئوليت در هرمزگان كه استاني توانمند و سرشار از ظرفيت و پتانسيل است، از خود به جاي بگذاريم.
وي اذعان داشت: در جهت مديريت بهتر امور و ارتقا خدمت رساني به مردم تلاش كرده و از هيچ تلاشي فروگذار نخواهم بود و در اين مسير بر اساس سياست هاي دولت تدبير و اميد حركت ميكنيم.
سياست دولت، شتابزدگي و بهم ريختگي نيست
جاسم جادري در جمع كاركنان استانداري ضمن معرفي جوانشير كدخداپور به عنوان سرپرست معاونت سياسي امنيتي استانداري اظهار داشت: روال بر اين است كه در دولت تدبير و اميد انتصابات بدون تعجيل و حاشيه انجام گيرد.
وي اضافه كرد: تغييرات در پست هاي مديريتي استان از روي حب، بغض و مسائل سياسي نيست بلكه هدف ارتقا خدمات به مردم است پس بايد بدور از تعجيل و با انجام بررسي هاي لازم بهترين فرد را انتخاب کرد.
وي گفت: تفكري كه مردم با راي خود به دكتر روحاني خواستار آن هستند بايد امروز مديريت امور را بدست گيرندو آنها كه داراي اين نوع نگاه و تفكر مي باشند و افرادي كارآمد و شايسته هستند بايد با قدرت بيشتر به كار خود ادامه دهند.
استاندار هرمزگان به تغيير مديريتي در معاونت سياسي امنيتي استانداري اشاره كرد و افزود: در اين رابطه از يك ماه قبل به معاونت سابق اطلاع داده شده بود و ايشان نيز آمادگي خود را براي جابه جايي اعلام نمود كه جا دارد همينجا از تلاشها و زحمات وي در طول دوران اين مسووليت تقدير و تشكر کنیم.
جادري خاطر نشان كرد: هدف دولت برخورد حذفي نيست بلكه بهتر نمودن خدمات رساني و امور مديريتي است و در اين رابطه مي بايست كرامت انسان ها حفظ شود.
وي با بيان اينكه سياست دولت، شتابزدگي و بهم ريختگي نيست يادآور شد: تيم اجرايي نبايد منتسب به جريان و جبهه خاص سياسي باشد بلكه در دولت اعتدال مي خواهيم با تعقل و برنامه كارها را به پيش ببريم و در اين رابطه اشكالاتي هم وجود خواهد داشت كه همه بايد كمك كنند.
وي ابراز داشت: خود را بي نياز از مشورت ديگران ندانسته و در اين رابطه از كاركنان استانداري و تمامي صاحب نظران تقاضا دارم پيشنهادات و انتقادات خود را براي بهتر نمودن مديريت استانداري و استان به صورت مكتوب اعلام کنند.
وي ابراز اميدواري كرد: با آرامشي كه امروز حاكم شده اين مسير ادامه پيدا كند و بتوانيم با تدبير و اميد دادن به مردم امور را به پيش بريم.
نظر شما