پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ بهمن ۱۳۹۲، ۱۰:۰۴

حجت الاسلام رئوف سید نژاد:

انقلاب اسلامی ایران چراغ امید بسیاری از کشورهای جهان است

انقلاب اسلامی ایران چراغ امید بسیاری از کشورهای جهان است

گرگان – خبرگزاری مهر: مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان گلستان گفت: انقلاب اسلامی ایران و نهضتی که در 22 بهمن 57 به پیروزی رسید، امروزه برای بسیاری از ملل جهان چراغ امید و روشن کننده مسیر زندگی است.

حجت الاسلام سید جواد رئوف سید نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود:  22 بهمن تنها نباید به عنوان روز پایانی یک رژیم سیاسی و آغازی بر حیات نظامی دیگر تلقی شود، بلکه باید از آن به عنوان سرفصلی برجسته در تاریخ سیاسی ایران و نقطه‌ای عطف در روند مبارزات ملت ایران و الگوگیری جهان اسلام یاد کرد.

وی ادامه داد: عظمتی که انقلاب اسلامی در دنیا و در مقابل استعمار و زورگویی قلدرهای غرب و شرق ایجاد کرده بسیار چشمگیر است تا جاییکه امروزه جمهوری اسلامی در دنیا حرف برای گفتن دارد و بسیاری از همین قدرتهای جهانی برای مقابله با ایران عقب نشینی کرده اند.

وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی در مقابل زیاده خواهی ها و زورگویی های مستکبران ایستاد و اکنون به ثمر رسیده است و تمام اینها به برکت خون شهدا و مجاهدات هایی است که مردم در ایجاد و حفظ این انقلاب داشتند.

حجت الاسلام رئوف سید نژاد با اشاره به تحریم های اقتصادی دشمنان برای ایران اسلامی، اظهار داشت: مردم ایران اسلامی برای حفظ عزت و اقتدارشان در 8 سال جنگ تحمیلی از هیچ مقاومتی مضایقه نکردند و امروز نیز، در مقابل تحریم هایی که دشمنان برای کشور ایران قائل شدند، ایستادگی خواهند کرد و پشتیبان ولایت فقیه می مانند.

وی در خاتمه بیان داشت: حضور گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن  برای باری دیگرتجدید پیمان با مقام معظم رهبری و آرمانهای امام راحل خواهد بود و مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی باری دیگر دشمنان اسلام را با حضور با شکوه در صحنه ناامید خواهند کرد.

کد خبر 2233308

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha