پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ بهمن ۱۳۹۲، ۱۵:۵۶

رزم حسینی:

پرداخت سالانه 770 میلیارد ریال یارانه به مردم زرند/ 2 طرح گازرسانی در زرند به بهره برداری رسید

پرداخت سالانه  770 میلیارد ریال یارانه به مردم زرند/ 2 طرح گازرسانی در زرند به بهره برداری رسید

زرند - خبرگزاری مهر: استاندار کرمان از پرداخت سالانه 770 میلیارد ریال یارانه به مردم شهرستان زرند خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رزم حسینی ظهر دوشنبه در نشست مثلث توسعه شهرستان زرند گفت: امروز با بهره برداری از دو طرح گازرسانی با صرف اعتبار 14 میلیارد و 337 میلیون ریال روستاهای داهوییه و گچکوییه از نعمت گاز برخودار شدند.

وی دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران را ارزشمند و بیشمار دانست و تصریح کرد: استان کرمان دارای ثروت ها و سرمایه های خفته ایست که باید با برنامه ریزی و اقدامات کارشناسی از آنها برای توسعه استان استفاده شود.

رزم حسینی از پرداخت سالانه  770 میلیارد ریال یارانه به مردم شهرستان زرند خبر داد و گفت: از 250 میلیارد ریال اعتبارات عمرانی زرند تنها 30 میلیارد ریال آن تحقق یافته است.

استاندار کرمان جلوگیری از تنش های بین المللی را یکی از اقدات صورت گرفته در دولت یازدهم دانست و گفت: این دولت براساس اعتدال و فارغ از گرایشات سیاسی مشغول سر و سامان دادن اوضاع کشور است.

نماینده عالی دولت در استان کرمان راستگویی و قانون گرایی را از دیگر مشخصه های دولت تدبیر و امید دانست و افزود: در همه دولت ها مسئولین برای پیشرفت کشور تلاش کرده اند اما هنوز برای رسیدن به نقطه مطلوب باید کار و تلاش بیشتری صورت گیرد.

مردم و دولت برای خلق حماسه اقتصادی با یکدیگر همکاری کنند

وی گفت: برای اینکه بتوانیم راه شهدا و انقلاب را ادامه دهیم باید دستاوردهای قابل قبولی را به مردم ارائه کنیم و مردم براساس خدمات ارائه شده قضاوت می کنند بنابراین باید سعی کنیم که در همه ابعاد به موفقیت دست پیدا کنیم.

رزم حسینی همچنین هدف از انقلاب اسلامی ایران را پیشرفت کشور و مردم در عرصه های مادی و معنوی دانست و اذعان داشت: مردم و دولت باید برای خلق حماسه اقتصادی با یکدیگر همکاری کنند.

وی بر لزوم ورود هرچه پررنگتر بخش خصوصی در امور استان تاکید کرد و افزود: موانع دولتی در این زمینه شناسایی و برطرف می شوند.

نماینده عالی دولت در استان کرمان از نخبگان خواست سند آینده زرند را نوشته و برای انجام امور با مسئولین این شهرستان همفکری و همکاری کنند.
 

کد خبر 2233765

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha